Proč byste seděli doma?

Říkává se sice, že je všude dobře, ale doma nejlépe, jenže navzdory nesporné pravdivosti tohoto tvrzení v mnoha případech to určitě nikdy neplatí stoprocentně. Jak se určitě mnozí z vás přesvědčili především v době nedávné koronavirové pandemie, kdy museli být zavření doma a nemohlo jim to nezačít lézt na mozek. Doma je totiž sice dobře, ale přece jenom to chce někdy změnu. Zejména pak pokud máme děti, které jak známo chvíli neposedí a potřebují se vybít. A samozřejmě nejen vybít. Je tolik krásných míst Takže je určitě dobré, když pobyt v teple rodinného krbu někdy vystřídá i nějaký ten výlet. Ovšem obzory nás běžných lidí jsou v tomto ohledu přece jenom poněkud omezené, a ne vždy známe místa, jež by bylo určitě záhodno navštívit. A proto se nám často hodí nějaká ta inspirace na výlety po Česku. Je dobré, když nám někdo poradí, kam lze vyrazit, kde bychom se měli ocitnout, abychom nepropásli něco, co bychom neměli nechat bez povšimnutí. A právě zde se dají najít nejrůznější inspirace, které mohou našincům přijít vhod. Když už je to táhne někam za zábavou nebo třeba i poznáním. Článek Proč byste seděli doma? se nejdříve objevil na Národní Strana.

projít na článek

Pravá domácí vánočka jako od babičky

Taky vám už kupované vánočky lezou krkem a rády byste si ji vyzkoušely upéct hezky poctivě doma? Klidně můžete! Máme pro vás úplně mňami recept na vánočku, po které se budete oblizovat až za ušima.

projít na článek

Letní dovolená z pohodlí domova

Přemýšlíte, že letos vynecháte dovolenou v zahraničí a zůstanete doma? My vám v tom případě doporučíme, co doma dělat a kam se v Česku podívat.

projít na článek

Jak si vyrobit tu nejhuňatější deku z příze? Poradíme vám, jak na to!

Vybavte si ten pocit, kdy se vám za žádnou cenu nechce nic dělat a toužíte být zachumlaní v posteli, nebo na gauči a odpočívat. Běžné přání každého smrtelníka. Co kdybychom vám řekli, že byste doma měli tu největší, nejhuňatější, nejhezčí a nejteplejší de

projít na článek

Devatero otázek, které mi pomáhají dostat zlidí informace

Co chcete, aby web udělal za vás? Jaký výsledek budete považovat za úspěch? A podle jakého čísla se budeme řídit? A jak konkrétně tu kvalitu zákazník pozná, čím se to u něj projeví? A kdybyste mohl mávnout kouzelnou hůlkou, aby se to změnilo. Jak by to vy

projít na článek

Premenstruační syndrom

Proč mám pravidelně jednou měsíčně špatnou náladu? Proč je to před menstruací, co pomůže?

projít na článek