Proběhl 15. ročník konference EWIC

Proběhl 15. ročník konference EWIC V prostorách Kongresového centra IKEM ve dnech 15.-17.3.2023 proběhl již 15. ročník imunogenetické konference EWIC 2023. Konference se konala pod záštitou Evropské federace pro imunogenetiku (EFI) a Sekce imunogenetiky při České společnosti pro alergologii a klinickou imunologii. Konference EWIC každoročně sdružuje imunogenetiky a další vědecké pracovníky z celé Evropy.Třídenní odborný program byl věnován novým poznatkům z oboru imunogenetiky. První den proběhl pre-konferenční workshop na téma Křížová zkouška průtokové cytometrie a mikrochimerismus, který vedl Robert Liwski. Večer byla konference oficiálně zahájena slavnostním ceremoniálem a první přednáškou. Druhý den probíhaly odborné přednášky a firemní symposia. Večer byl pro účastníky zorganizovaný společenský večer ve formě konferenční večeře. Ta se konala v restauraci „Na tý louce zelený“, která se nachází v blízkosti venue a hostům nabízí klasickou českou kuchyni. Poslední den opět probíhal zajímavý odborný program, který vyvrcholil diskuzí a závěrečným ukončením konference.Součástí konference byla malá výstava, které se zúčastnilo 7 vystavovatelů. Akci podpořilo 8 partnerů.Konferenci EWIC 2023 navštívilo 150 účastníků z 20 zemí.Děkujeme Evropské federaci pro imunogenetiku (EFI) a Sekci imunogenetiky při České společnosti pro alergologii a klinickou imunologii za důvěru. Naše poděkování patří všem partnerům a vystavovatelům, bez nichž by se akce nemohla uskutečnit. Nakonec chceme poděkovat všem řečníkům, účastníkům i našemu realizačnímu týmu s projektovou manažerkou Michaelou Šefrnovou v čele. Článek Proběhl 15. ročník konference EWIC se nejdříve objevil na GUARANT International spol. s r.o..

projít na článek

Družicové metody vteorii apraxi. Pozvánka na 26.ročník konference vBrně

Ústav geodézie Fakulty stavební Vysokého učení technické vBrně zve na 26.ročník konference smezinárodní účastí. Konference Družicové metody vteorii apraxi se uskuteční vprezenční ionline formě ve čtvrtek 1.února 2024 vBrně. Na konferenci se může hlásit na

projít na článek

3. ročník konference Zoner inShop Festival

ZONER vás společně s partnery zvou na konferenci ZONER INSHOP FESTIVAL.

projít na článek

ZONER se zúčastnil konference eGovernment 2019

V minulém týdnu jsme se zúčastnili konference e-Government 2019 v Mikulově, kde se setkávají zástupci ministerstev, krajů, měst a obcí a probírají výzvy v oblasti elektronizace veřejné správy.

projít na článek

ZONER se zúčastnil konference Rok Informatiky

Koncem minulého týdne jsme se zúčastnili konference Rok Informatiky 2019 ve Slavkově u Brna, kde se setkávají zástupci ministerstev, krajů, měst a obcí a probírají výzvy v oblasti elektronizace veřejné správy.

projít na článek

19. celostátní archivní konference

Ve dnech 16. 05. – 18. 05. 2023 proběhla v Pardubicích 19. celostátní archivní konference. Akce se konala pod záštitou ministra vnitra ČR Víta Rakušana, hejtmana Pardubického kraje Martina Netolického, rektora Univerzity Pardubice Libora Čapka a primátora

projít na článek