Příslušenství k odolným telefonům AGM řady G2

Pořídili jste si nový odolný telefon od výrobce AGM z řady G2? Máme pro vás dva tipy na originální příslušenství pro odolné telefony z této řady. Samotné telefony jistě nemusíme příliš představovat, protože patří mezi špičku na trhu s odolnými telefony a mají nejnovější technologie, včetně Wi-Fi6E. Držák do auta pro AGM G2 Odolné telefony AGM z řady G2 mají specifický tvar a unikátní konstrukci, proto doporučujeme volit originální držák do auta. Ideální i na pracovní cesty nebo pro kamionovou dopravu. Telefon je odolný proti působení vibrací a spolu s držákem vás bude spolehlivě navigovat. Ochranné sklo na displej AGM G2 Byť odolné telefony AGM z řady G2 mají na displeji z výroby ochranné sklíčko Corning Gorilla Glass, vždy je lepší předcházet poškození displeje i klasickým ochranným sklem na displej. Doporučujeme originální skla, která přesně pasují na konkrétní odolné telefony. Kde pořídit příslušenství pro telefony AGM řady G2? Příslušenství pro odolné telefony AGM řady G2 je dostupné v internetovém obchodě IPATO, který je autorizovaný prodejce odolných telefonů AGM. The post Příslušenství k odolným telefonům AGM řady G2 first appeared on Odolnýtelefon.cz.

projít na článek

SvětAndroida.cz // Komentář: Co závidím telefonům Apple? Budete překvapeni

Apple nabízí dlouhou podporu, ale telefony s Androidem se zlepšují Fungující ekosystém je fajn, ale ne každý jej dokáže naplno využít Slabost pro Macbook není totéž co slabost pro iPhone (a naopak) Android versus iOS (respektive Android versus Apple). Tot

projít na článek

Příslušenství

Seznam příslušenství, doplňujícího systém aditivní výroby AM250 společnosti Renishaw.

projít na článek

Příslušenství pro měření

Pro nastavení, vyrovnání a používání vašeho laserového měřicího systému XL-80 je k dispozici celá řada optického příslušenství.

projít na článek

Příslušenství pro Ramanovu spektroskopii

Společnost Renishaw nabízí široký sortiment příslušenství pro usnadnění analýzy vzorků a řízení jejich polohy a prostředí.

projít na článek

Modernizujte váš Ramanův přístroj

Konfigurujte nebo modernizujte váš Ramanův přístroj od společnosti Renishaw prostřednictvím celé řady volitelných možností a příslušenství.

projít na článek