Připravte se s námi na příchod miminka

Porod sám o sobě je krásnou, ale také nesmírně stresující záležitostí. Zvlášť pokud se jedná o vaše první miminko. Sepsali jsme pro vás několik tipů, jak se na první měsíce s miminkem připravit a co si určitě musíte pořídit. Na internetu je nespočet různých seznamů, co si nakoupit do porodnice a jak si sbalit tašku na porod a pobyt v nemocnici. Tím vás zatěžovat nebudeme, jenom doporučíme se podívat přímo na stránky vaši konkrétní porodnice, většinou mívají seznam vyvěšený na internetu. Pár potřeb do začátku Určitě jste již mnohokrát slyšely, že nejdůležitější je hlavně psychická pohoda. Teorie dobrá, praxe však může s minimem spánku lehce pokulhávat. Pojďme se tedy raději zaměřit spíše na tu praktickou a hmotnou stránku věci – jaké věci a potřeby pro miminko má cenu si pořídit? Předpokládáme, že základní věci jako je postýlka nebo kočárek už máte. Dále se hodí pořídit pár základních kousků oblečení neutrální barvy, vel. 50-56. Na koupání oceníte vaničku a žínku, hodit se bude i skříňka na přebalovací pult nebo jinak dedikované místo na přebalování s plínkami a vlhčenými ubrousky. Zdraví nadevše Nezapomeňte na bezpečnostní stránku, do postýlky instalujte přenosný monitor dechu, dnes se prodávají i miniaturní náramky nožičku, které hlídají tělesné funkce miminka. Pokud plánujete časté výjezdy mimo domov, oceníte chůvičky. Funkční aplikace s přenosem videa lze však stáhnout i do chytrých telefonů. Udělejte si také menší zásobu pohotovostních léků do začátku, určitě zakupte bezkontaktní teploměr. Informujte se u lékaře na použití léků na snížení horečky či bolesti. Pro maminky můžete využít odsávačku mléka, u dětí se zase může stát, že budete potřebovat odsávačku nosní. The post Připravte se s námi na příchod miminka appeared first on Lastfashion.cz.

projít na článek

Příprava domu na příchod štěněte

Při příchodu miminka z porodnice, nedopustíme, aby nebyla připravená postýlka s výbavičkou, nebo abyste si předem nepřečetli potřebnou literaturu o novorozenci. Podobně začíná nový vztah se štěnětem už před jeho příchodem domů.

projít na článek

Láhev k narození dítěte, miminka pro tatínka

Dárky k narození dítěte pro novopečené tatínky Dárek kočárek ke křtu kluka, motiv kočárek Dárek pro otce, tatínka ke svatému křtu i jinak s motivem kočárku. 1x láhev a 6x skleničky Dárky k narození dítěte, miminka pro tatínka

projít na článek

Připravte se na výměnu kotle. Investujte do moderní technologie

Vybíráte moderní a úsporný plynový kotel? Přečtěte si náš článek. Představíme vám základní parametry současných plynových kotlů. The post Připravte se na výměnu kotle. Investujte do moderní technologie first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Připravte se na stavbu terasy. Vše pořídíte na Gardina.cz

Terasy rozšiřují náš obytný prostor a je jedno, jestli jde o terasu u rodinného domu, chalupy, nebo v rámci bytu. Naplánujte si stavbu terasy svépomocí. The post Připravte se na stavbu terasy. Vše pořídíte na Gardina.cz first appeared on Odzkoušeno.cz.

projít na článek

Návod na přípravu severoafrického nečaje Karkáde

Připravte si s námi tradiční nápoj českých čajoven – Karkáde nebo jinak ibiškový čaj se připravuje ze sušených rudých až rudofialových květů ibišku súdánského. Svůj původ má v zemích severní Afriky a jihovýchodní Asie a s oblibou ho pijí také v západní Af

projít na článek