Přidali jsem nové fotky a povídání z Albánie 2016 :)

Fotky jsou ve fotogalerii zde: http://fullgas.cz/fotogalerie/ povídání je zde: http://fullgas.cz/albanie-2016/ . Příspěvek Přidali jsem nové fotky a povídání z Albánie 2016 :) pochází z Fullgas

projít na článek

Přidali jsme nové výdejní místo - Dušu v péří v Kyjově

Pro obyvatele či návštěvníky Kyjova a blízkého okolí jsme přidali nové výdejní místo - naši provozovnu s regionálními produkty Duša v péří na Masarykově náměstí 9/22 (nedaleko kašny).  Otevřeno je denně od 9 do 18 hodin.

projít na článek

Nové fotky naší školky

Velké díky patří panu Radku Bruneckému, který všechny fotky nafotil a zpracoval Budova školky Jídelna Třída Berušek Třída Sluníček Zahrada Ostatní The post Nové fotky naší školky appeared first on Mateřská škola Vackova, Brno.

projít na článek

Léto 2016

Podobně jako v předchozích letech i na letošní prázdniny jsem se rozhodl pro speciální cenovou nabídku. Pro nové zákazníky, kteří si v období 1.-31.8.2016 objednají moje služby je připravena speciální letní cena 1 000,- Kč/hod. , ušetříte 33,33 % (nejsem

projít na článek

Povídání o lehkosti

S jogínkou MARKÉTOU FAUSTOVOU si můžete poslechnout zde instagramu The post Povídání o lehkosti appeared first on KANTU | Uplift your spirit.

projít na článek