Prevence - bezpečně v kyberprostoru

Stejně jako pro rodiče, proběhla přednáška o bezpečí v kyberprostoru i pro žáky naší školy. Povídali jsme si o sociálních sítích, podvodům přes internet, krádeži identity a podobně. Děti měly plno dotazů i trefných poznámek. Povídání bylo velmi zajímavé a důležité.

projít na článek

Preventivní přednáška pro rodiče: Bezpečně v kyberprostoru

18. 5. jsme přivítali pana poručíka M. Mervarta, který připravil pro rodiče přednášku na téma Bezpečně v kyberprostoru. Povídání zahrnovalo nebezpečí sociálních sítí, podvodů, krádeže identity. Dále třeba i nebezpečí umělé inteligence. 

projít na článek

Prevence a screeningové programy

„Čím dříve se nádor zachytí, tím je větší šance na vyléčení,“ říká lékařka Markéta Palácová. Ta byla hostem dalšího dílu našeho podcastu. Mimo jiné jsme probrali důležitost prevence a možnosti screeningových programů.

projít na článek

Mini rozhovor pro Český rozhlas Plzeň Masáž pro psy? Prevence i léčba

Mini rozhovor pro Český rozhlas Plzeň Masáž Pro Psy? Prevence I Léčba Vzít psa do psího masážního salónu může vypadat jako pořádný úlet. Když si ale uvědomíme, že i náš čtyřnohý kamarád má tělo ze svalů, šlach a kostí, dojde nám to stejně jako pro nás i

projít na článek

Bolest v kříži Jak s ní bojovat a vhodná prevence

Bolest v kříži, neboli bolesti v dolní části zad, jsou obtížným a nepříjemným stavem, který postihuje mnoho lidí všech věkových The post Bolest v kříži Jak s ní bojovat a vhodná prevence appeared first on Flex Code.

projít na článek

Světový den prevence týrání a zneužívání dětí

Na Světový den prevence týrání a zneužívání dětí, 19. listopadu 2021, se mezi 10-11 hodinou v České republice rozezní bubny. Akce s názvem Bubnovačka má symbolicky upozornit na důležitost ochrany dětí před násilím a otevřít ve společnosti téma včasné pr

projít na článek