Přešlapy v pánském oblékání - čeho se vyvarovat

V osvětových článcích nejen o pánském oblékání a webu SmartMen.cz obvykle radíme, jaký kus pánského oblečení barevně sladit s jiným, co se k čemu hodí, jak se obléknout k různým společenským příležitostem – svatbám, pracovním pohovorům, do kanceláře. Dnes se naopak zaměříme na nejčastější špatné návyky v oblékání u mužů. Zároveň Vám opět poradíme, jak se přešlapům v dress codu vyhnout.

projít na článek

Moderní trendy - Business Casual dress code

Striktní dělení pánského oblékání dle formálnosti na Business dress code a Casual dress code přestává platit. Muži napříč věkovými kategoriemi začínají v zaměstnání a podnikání upřednostňovat méně formální oblečení. Styl oblékání se stává více pestrobarev

projít na článek

Interiér bytu v pánském stylu

Kamarád nás oslovil, abychom mu navrhli interiér jeho bytu 1+kk s prostornou terasou. Snad se vám výsledek bude líbit.

projít na článek

Co jste nevěděli o polokošilích

Polokošile nebo polo triko. Dva názvy pro jeden kousek oblečení v pánském šatníku. Leckdy už i dámského šatníku. Název Polo značí známou hru. Tušíte jakou?

projít na článek

Jak se obléci na pracovní pohovor

Jaké oblečení na pracovní pohovor? Na pracovní pohovor v pánském obleku, košili a kravatě. Bílá košile a červená kravata jsou osvědčenou kombinací pro uchazeče o volná pracovní místa. Pracovní pohovor - na oblečení záleží.

projít na článek

Vyvarujte se těmto 5 chybám při budování osobní značky

Začali jste s byznysem a konečně se mu daří? Máte z toho obrovskou radost a nevíte co se sebou? Dejte si pozor, abyste v této důležité fázi neudělali nějakou chybu. Čeho se vyvarovat, se dozvíte v tomto článku. Úspěšné začátky mohou být hypnotizující. Sou

projít na článek