Přepravní společnost PPL mě hodně naštvala

Služeb přepravní společnosti PPL jsem využíval vždy rád. Pokud při objednávávání zboží z jakéhokoliv e-shopu byla možnost vybrat si douručení službou PPL, zvolil jsem ji. Dodání zboží bylo vždy bezproblémové. Na základě těchto dlouhodobě dobrých zkušeností jsem se dnes rozhodl využít služeb PPL při odeslání obálky s dokumenty. A to jsem neměl dělat.

projít na článek

Přepravní opatření UNIČOV

Olomoucký kraj zahájí k 01.07.2020 stavbu okružní křižovatky silnic II/444, II/446 u autobusového stanoviště v Uničově. V souvislosti s tím bude uzavřen ze strany od ul. Mohelnická vjezd do autobusového stanoviště v Uničově. Druhý vjezd do autobusového s

projít na článek

ZRUŠENO Přepravní opatření Oskava

Od 1.7.2020 bude obnovena průjezdnost trasy pro autobusy linky 890321 po celé délce spojů. Do teď spoje končily v zastávce Oskava, hor. záv. z důvodů neprůjezdné komunikace (spadlý most) - průjezdnost bude od 1.7.2020 obnovena.

projít na článek

Kvalitní parapety dodá společnost JIS

Parapety tvoří neodmyslitelnou součást každého okna. Jsou jejich designovým prvkem a zároveň chrání okno i fasádu. Společnost JIS nabízí parapety venkovní i vnitřní.

projít na článek

Společnost Barko s.r.o. se stala dceřinou společností TSR

The post Společnost Barko s.r.o. se stala dceřinou společností TSR appeared first on TSR - Největší zpracovatel kovového odpadu.

projít na článek

PF 2024 a provoz o vánočních svátcích

Milí zákazníci, přátelé a obchodní partneři, rádi bychom Vám touto cestou popřáli klidné prožití vánočních svátků, hodně zdraví, spoustu odpočinku a co nejméně zkratů v roce 2024.  Děkujeme, že jste stále s námi a těšíme se na další spolupráci. Záro

projít na článek