Přepis vozidla na nového majitele: Jak na něj?

Pokud kupujete automobil, jednou z povinností je tzv. přepis vozidla na nového majitele. Tuto proceduru byste neměli odkládat. Není na ní ale nic složitého. Vše podstatné najdete v našem článku.

projít na článek

AUTOCLEANER AUTOŠAMPON 1 l

AUTOCLEANER AUTOŠAMPON. Popis: Autošampón určený pro vnější očistu vozidla. Svým složením zaručuje snadné, dokonalé a šetrné umytí vozidla. Rozřeďte v poměru 1:50 až 1:100 v teplé vodě. Nemyjte vozidlo na přímém slunci.

projít na článek

Nemít Povinné ručení se nevyplatí

Nemít Povinné ručení se nevyplatí Novelizovaný „ zákon o povinném ručení“ v § 24 uvádí : „ je-li provozováno tuzemské vozidlo bez pojištění odpovědnosti v rozporu s tímto zákonem , je vlastník vozidla povinen uhradit ČKP příspěvek za dobu , po kterou by

projít na článek

CARLSON AUTOŠAMPON BEZ VOSKU 500 ml

CARLSON AUTOŠAMPON BEZ VOSKU. Popis: Autošampon určený pro vnější očistu vozidla. Svým složením zaručuje snadné, dokonalé a šetrné umytí vozidla. Rozřeďte 3-4 uzávěry (50ml) v 5-6 litrech teplé vody.

projít na článek

Nákup vozidla ze zahraničí - jaký je postup

Nákup nového vozu bývá často otázkou nervů a předcházet mu musí jasné stanovení priorit. Zachovat si chladnou hlavu je ještě důležitější při nákupu ojetiny. Někdy jsou ale požadavky na vůz tak specifické, že v tuzemsku téměř není možné takový vůz sehnat.

projít na článek

AUTOCLEANER LEŠTICÍ ŠAMPON S VOSKEM 2v1 1 l

AUTOCLEANER LEŠTICÍ ŠAMPON S VOSKEM 2v1. Popis: Autošampón je určený pro vnější očistu vozidla. Svým složením zaručuje snadné, dokonalé a šetrné umytí vozidla. Rozřeďte v poměru 1:50 až 1:100 v teplé vodě. Po umytí karosérie roztokem autošampónu povr

projít na článek