Přehrada v horách, Santa Lucia, San Bartolome a Fataga

NOVINKA  - rozšíření výletu o  turistický HIT  -  barranco de las VACAS Nádherné jezero uprostřed skal, skalní pevnost původních obyvatel ostrova, město oliv, nejbohatší město Španělska, krásné kostely, kanárské historické stavby, překrásné vyhlídky a údolí tisíce palem. A k tomu originální kanárské vinařství s ochutnávkou vín.  NOVINKA  - rozšíření výletu o  turistický HIT  -  barranco de las VACAS

projít na článek

Díl třicátý - Fataga, Tunte a kozí guláš v Santa Lucia

Krásná příroda, kanárská architektura, úžasní lidé a hlavně: kozí guláš. To byl náš nedělní plán. 

projít na článek

Letní bazén v Santa Lucia je v provozu a láká i turisty

Santa Lucia de Tirajana je nádherné kanárské město přímo pod nejvyššími vrcholky hor a nabízí svým obyvatelům, ale i návštěvníkům, možnost koupání v nádherné přírodě a s krásným výhledem.  

projít na článek

Gran Tour aneb poznejte celý ostrov za jeden den

Nejžádanější výlet !   A co uvidíte? To nejlepší z ostrova Gran Canaria, posuďte sami!  Sopečný kráter  Bandama  - průjezd hlavním městem  Las Palmas -  pláž  Las Canteras  -  likérka Arucas  - město  Arucas  s katedrálou -  balkonová ulice  a madona Virg

projít na článek

Příští sobota bude na jihu Gran Canaria patřit závodům automobilů do vrchu

Již příští so bo tu se konají v úd olí Fataga a v okolí města San Bartolomé automobilové závody do vrchu. Závody pořádá klub Escudería Maspalomas a zatím se přihlásilo 50 jezdc ů. 

projít na článek

Jachty vyrazí z Las Palmas směr Karibik

Každoroční jachtařský závod Atlantic Rally pro více než 100 lodí na trase z Las Palmas de Gran Canaria do Rodney Bay na ostrově Santa Lucia.  

projít na článek