PŘEHLEDNĚ: Kdy jsou zavřené obchody během státních svátků 2024?

1. ledna na Nový rok v Česku slavíme i Den obnovy samostatného českého státu. Státní svátky ovšem neznamenají jen volno v práci. Během státních svátků nebývá často jasné, jak funguje otevírací doba obchodů. Během některých svátků musí ze zákona zavřít všechny větší prodejny, na jiné svátky však mohou zůstat otevřené. Na jaké svátky budou mít obchody otevřeno v roce 2024?

projít na článek

České státní svátky v roce 2024: Kdy bude prodloužený víkend?

České státní svátky vám v roce 2024 zajistí 10 volných dnů, tedy stejný počet jako o rok dříve. Kdy si v kalendáři můžete vyznačit prodloužené víkendy a během kterých státních svátků zůstanou v Česku zavřené obchody?

projít na článek

Upravená provozní doba Zvířecího útulku během nadcházejících Vánoc a Nového roku

INFORMACE PRO ZÁJEMCE A NÁVŠTĚVNÍKY ÚTULKU VSETÍN Návštěvní hodiny během vánočních svátků: ve dnech 23. 12. –31. 12. 2023 včetně: 10:00 12:00 hod. dne 1. 1. 2024 ZAVŘENO PRO VEŘEJNOST Od 2. 1. 2024 již běžná provozní doba Věříme, že si každý majitel v o

projít na článek

velikonoce

Společnost IN-EKO TEAM vám přeje krásné a veselé Velikonoce a jarní dny plné slunce a pohody. V době státních svátků bude firma uzavřena a budeme tu pro vás znovu od úterý 14. 4. The post velikonoce appeared first on IN-EKO.

projít na článek

Penzijní spoření: Změny a novinky v roce 2024 přehledně

Šetříte si s pomocí státu na důchod? V roce 2024 dochází k významným změnám v penzijním spoření. Vláda přichází se zvýšením státního příspěvku či vyššími daňovými úlevami. Zpřísnění pravidel naopak čeká důchodce. Jaké změny v penzijním spoření se chystají

projít na článek

Turisťák přeje vše dobré do roku 2024!

Přejeme Vám klidné prožití svátků a šťastný vstup do nového roku!   

projít na článek