Představujeme vám nové vydání univerzitního časopisu Guideámus

Aktuality PANEVROPSKÁ Představujeme vám letošní vydání univerzitního časopisu Guideamus, ve kterém naleznete zhodnocení prvního roku Panevropské univerzity rektorem Vladimír Krajčíkem.Dále se dozvíte se, jak kvalitně se dělá věda a výzkum na Panevropské univerzitě, jak funguje Studentská rada nebo jak vnímá studium na Panevropské univerzitě Natálie Šťávová.Současně můžete nahlédnout do každodenních pracovních povinností Klientského centra nebo Studijního oddělení.Elektronickou verzi časopisu naleznete zde: GUIDEAMUS jsmeProfesní univerzita TEorie znalosti praxe Studijní programy Přes 20 studijních programů poskytuje nabídku, ze které si skoro každý vybere. .st0{fill:#FFFFFF;} Co lze studovat O panevropské univerzitě Odkud jsme, kam směřujeme, čím se řídíme a na jak pevných základech stojíme? .st0{fill:#FFFFFF;} O PEUNI fakulty Většinou univerzity tvoří fakulty. U nás fakulty stvořily Panevropskou univerzitu. Proč? Jak? .st0{fill:#FFFFFF;} Více o fakultách Jsme panevropská Stvořit vysokou školu býval pouhý sen. Za jednadvacet let jsme ale dospěli stali se Panevropskou univerzitou! .st0{fill:#FFFFFF;} SEZNAMME SE Studijní programy Přes 20 studijních programů poskytuje nabídku, ze které si skoro každý vybere. .st0{fill:#FFFFFF;} Co lze studovat O panevropské univerzitě Odkud jsme, kam směřujeme, čím se řídíme a na jak pevných základech stojíme? .st0{fill:#FFFFFF;} O PEUNI fakulty Většinou univerzity tvoří fakulty. U nás fakulty stvořily Panevropskou univerzitu. Proč? Jak? .st0{fill:#FFFFFF;} Více o fakultách Jsme panevropská Stvořit vysokou školu býval pouhý sen. Za jednadvacet let jsme ale dospěli stali se Panevropskou univerzitou! .st0{fill:#FFFFFF;} SEZNAMME SE Článek Představujeme vám nové vydání univerzitního časopisu Guideámus se nejdříve objevil na Panevropská univerzita.

projít na článek

Nové vydání JTEKT NEWS

Vážené kolegyně, vážení kolegové, představujeme Vám nové vydání JTEKT NEWS. Přejeme příjemné čtení! JTEKT News_léto 2022 The post Nové vydání JTEKT NEWS appeared first on JTEKT.

projít na článek

Nové číslo časopisu Koule!

Na počátku prázdnin jsme vydali poslední číslo časopisu v tomto školním roce. Ke stažení zde: Koule červen 2023 (15 MB)

projít na článek

Jak se staráme o kočičí komando: Představujeme Pet care clinic

Jak se staráme o kočičí komando: Představujeme Pet care clinic Naše kavárna nikdy nespí. Doslova. I když máme pro zákazníky zavřeno, stále je domovem pro 11 členů kočičího komanda. A ty vyžadují stálou pozornost a především péči. A s tou nám v tomto těžké

projít na článek

Nové webové stránky

Představujeme vám nové webové stránky, které jsou dobře čitelné nejen na počítači, ale také na mobilních telefonech. Článek Nové webové stránky se nejdříve objevil na Katy Studio.

projít na článek

Test sady Chorus 12x2

V listopadovém vydání časopisu 53x11 vychází podrobný test sady Campagnolo Chorus 12x2. Test ve formátu PDF naleznete ZDE.

projít na článek