Před Vánoci skleněné desky s fotkami influenceři propagovali. Po omytí fotky zmizí, stěžují si teď

Skleněné desky OnGlazz plnily sociální sítě především před Vánoci. Influencerka hedinky je propagovala také, teď však natočila video, kde říká, že umyla desku hadříkem a zmizela z ní natištěná fotka. Přidala se k ní i Maru Rosecká a přibývají i další uživatelé. Desky jsou prý nekvalitní.

projít na článek

Případy vydírání dětí intimními fotkami přicházejí do poradny E-Bezpečí i týden před Vánocemi. 

Týden před Vánoci se v poradně E-Bezpečí neustále objevují nové případy spojené se sextingem, únikem intimních materiálů do online prostředí a následným vydíráním či vyhrožováním. Děti se obávají, že přestože si útočníka zablokují a budou ho ignorovat, st

projít na článek

Sousedé si stěžují

The post Sousedé si stěžují first appeared on Nejlepší české vtipy.

projít na článek

Ostatní skleněné figurky

Vyrábíme také skleněné figurky Krakonošů, Švejků, rybářů a doktorů. Na individuální poptávku při větší objednávce není problém vyrobit prakticky cokoliv.

projít na článek

Jak dostat fotky z mobilu na pc

Jak přesunout fotky z mobilu na pc? A jak potom stáhnout fotky z počítače na flešku? Foto návod poradí, jak na přenos souborů z mobilu do pc. Jak dostat přetáhnout fotky z mobilu do

projít na článek

Jak před Vánoci maximálně vytěžit mailing

Nejdůležitější nákupní sezóna roku je za dveřmi. Připravte pro svůj obchod skvělé finále díky promyšlené e-mailingové strategii. Poradíme vám, jak na to.

projít na článek