Praga organizuje vlastní závodní sérii – R1 Endurance Cup

Legendární Česká automobilka Praga si v poslední době získala pozornost nejen díky své produkci závodních motokár a úspěchů na nich dosažených, ale především díky svému novému závodním prototypu Praga R1. Originální platforma rychlého závodního vozu s nízkými provozními náklady se příští rok předvede v podobě vlastní závodní série – R1 Endurance Cup.

projít na článek

Vše, co potřebujete vědět o R1 Endurance Cupu ve videu

V rámci příprav na premiérový ročník R1 Endurance Cupu, Praga připravila obsáhlé promo video. Dozvíte se jak informace o koncepci seriálu a technických specifikách vozu, tak především o ceně pro hlavního jezdce – účast na největším vytrvalostním závodě pl

projít na článek

Carboniacup na Slovakiaringu dobila Praga R1

Na Slovakiaringu u Orechovej Potoni se konali tentokrát dvě závodní jízdy Carboniacupu 2015. Speciál Praga R1 tentokrát odvezl putovní pohár za nejlepší časy v závodech.

projít na článek

Péřová bunda Cumulus Incredilite Endurance II - 7 700 Kč

Úplně přepracovaná lehká péřová bunda ICREDILITE ENDURANCE. Použití hydrofobního peří a úplně nové membrány Pertex Endurance prodlužuje použití péřové bundy i při dlouhotrvající vlhkosti.

projít na článek

Interserie v Mostě by oslavila 40 let, trochu smutná sláva!

Psal se tehdy rok 1970, když si někdo řekl, že založí závodní sérii jménem Interserie, a ta přežila skoro až dodnes. Jedná se o jednu z vůbec nejstarších závodních sérií na kontinentu.>> Historické fotografie v článku.

projít na článek

Guías de Praga

Bienvenidos a Guías de Praga Me llamo Andrea Barcalová, soy guía oficial de Praga y la República Checa, y ofrezco un servicio de visitas guiadas en idioma castellano. POR QUÉ UN GUÍA ? TRATO PERSONALIZADO Y PROFESIONAL He aquí algunas ventajas :

projít na článek