Pracujete s přízí? Nakupujte ji za velkoobchodní ceny

Mnoho lidí dokáže ocenit kvalitní textil, a to je důvod, proč ho stále mnoho českých firem i jednotlivců vyrábí. V tuzemsku se najde i řada nadšenců, kteří si ušijí šaty, upletou svetr nebo třeba i sako. Ať už tvoříte cokoliv, jistě se neobejdete bez materiálu. Nezáleží na tom, jestli máte velkou nebo malou spotřebu materiálu, vždy by na prvním místě měla být kvalita. Kvalitní textilii a galanterii české a evropské výroby nemusíte kupovat jen ve vybraných kamenných obchodech, pořídíte ji pohodlně online v e-shopuVTC.cz Velkoobchod s textilní galanterií E-shop je velkoobchodem, díky kterému si můžete za velkoobchodní ceny pořídit širokou The post Pracujete s přízí? Nakupujte ji za velkoobchodní ceny first appeared on TipMag.cz. Článek Pracujete s přízí? Nakupujte ji za velkoobchodní ceny se nejdříve objevil na TipMag.cz.

projít na článek

Jak se budou vyvíjet ceny energií: Dodavatelé budou moci ještě více zlevňovat

Ceny tuzemských dodavatelů energií budou v průběhu příštího roku dál klesat, alespoň pokud se nezvýší geopolitické napětí a zároveň nenastanou jiné nepředvídatelné události. Zlevnění neregulované části energií pro koncové spotřebitele umožní už současné v

projít na článek

Ranní zprávy 11.10.2018

Klíčové události • USA: Ceny průmyslových výrobců v září vzrostly o 0,2 % m/m a 2,6 % r/r. Velkoobchodní zásoby v srpnu vzrostly o 1,0 % m/m.

projít na článek

Ranné správy 14.12.2021

Klíčové události • Německo: Velkoobchodní ceny v listopadu meziměsíčně povyskočily o 1,3 procenta. Daleko větší nárůst byl nicméně k vidění v rámci meziročního srovnání. Zde statistici zaevidovali hodnotu +16,6 procenta.

projít na článek

Ranní zprávy 14.12.2021

Klíčové události • Německo: Velkoobchodní ceny v listopadu meziměsíčně povyskočily o 1,3 procenta. Daleko větší nárůst byl však k vidění v rámci meziročního srovnání. Jeho hodnota činila +16,6 procenta.

projít na článek

Ranné správy 11.10.2018

Klíčové události • Slovensko: Vláda schválila rozpočet pro rok 2019 se schodkem ve výši 0,1 % HDP. Minimální mzda od příštího roku stoupne na 520 eur ze současných 480 eur. • USA: Ceny průmyslových výrobců v září vzrostly o 0,2 % m/m a 2,6 % r/r. Velkoob

projít na článek