Pozvánka na informativní schůzku budoucích žáků

Vážení rodiče, dovolujeme si Vás pozvat na informativní schůzku našich budoucích studentů 1. ročníku, která se koná ve čtvrtek 15.června 2023 v konferenčním sále v budově školy v Horních Počernicích, Lipí 1911. Schůzka proběhne v časech dle zvoleného školního vzdělávacího programu: bankovnictví, řízení lidských zdrojů, mediální komunikace 15:00 16:00 hodinprovoz diplomatických služeb 16:00 17:00právní administrativa 17:00 18:00 Těšíme se na Vaši účast. SKOLAEUOPRAHA Příspěvek Pozvánka na informativní schůzku budoucích žáků pochází z Střední odborná škola pro administrativu v EU

projít na článek

Informativní schůzka s rodiči žáků prvních ročníků / 12. 9. 2023 v 16.00

Srdečně zveme rodiče žáků nastupujících do prvních ročníků na informativní schůzku s třídními učiteli. Schůzka se bude konat v úterý 12. září 2023 od 16.00 ve škole. Těšíme se na Vás. Příspěvek Informativní schůzka s rodiči žáků prvních ročníků / 12. 9.

projít na článek

Informativní schůzka pro rodiče žáků budoucích prvních ročníků

Informativní schůzka pro rodiče, příp. zákonné zástupce nezletilých žáků přijatých od 1. 9. 2019 do 1. ročníku čtyřletého a šestiletého gymnázia se uskuteční v budově Jazykového gymnázia Pavla Tigrida v Ostravě-Porubě ve středu 19. června 2019, a to v 16.

projít na článek

Informativní schůzka k zájezdu do Skotska

Prosíme účastníky zájezdu do Skotska, aby se dostavili v pondělí 2. 9. 2019 v 9:40 hod. do jídelny školy na informativní schůzku. Poskytnuté informace se budou týkat pokynů k odjezdu, pravidel chování a bezpečnosti, vybavení atd. Účast nutná, děkujeme.

projít na článek

Informace pro rodiče žáků budoucích prvních ročníků

Zveřejňujeme informace pro rodiče žáků budoucích prvních ročníků (PDF).

projít na článek

Souhlasy zákonných zástupců – tisk u nezařazených žáků

Stále zdokonalujeme iZUŠ, abyste měli komfort ke své práci. Dříve jste neměli k dispozici tisk Souhlasů zákonných zástupců u nezařazených žáků. Nově tuto možnost máte, takže lze tisknout Souhlasy zákonných zástupců také u nezařazených žáků, tedy budouc

projít na článek