Potřebujete v ložnici úložné prostory? Kupte si krásnou šatní skříň a komodu

Ložnice by měla být místem, kde se cítíme v bezpečí, pohodlí, je nám tady maximálně příjemně, a to platí jak o barvě výmalby, použitém bytovém textilu, tak o kvalitní posteli s matrací i volbě dalšího nábytku. Rozhodně by neměla být ložnice stísněným prostorem, odkladištěm, nebo pokojem se starým vybavením, protože do ní chodíte „jen“ spát a návštěva do ní nikdy nevkročí.  Šatní skříně v mnoha barevných provedeních i se zrcadlem Díky tomu, že můžeme zvolit šatní skříně bílé nebo světlounce hnědé, lze ložnici doslova rozsvítit. I moderní šedá barva může být hezká, stačí vybrat si světle šedou variantu skříně, která bude ladit s vaším povlečením a závěsy v příjemných pozitivních barvách.  I když potřebujete v ložnici úložné prostory, protože jinde v bytě na ně už není místo, prostorná velká šatní skříň v bílém provedení prostor nezahltí, přesto nabídne mnoho místa, pro vaše oblečení. Skvělé jsou i šatní skříně se zrcadlem na dveřích. Vyřeší potíž, kde najít prostor pro pověšení velkého zrcadla. I zrcadlo prostor opticky zvětší.  Přínosné jsou skříně s posuvnými dveřmi, k nimž můžete dát manželskou postel blíž, než ke skříni s klasicky se otevírajícími dveřmi.  Komody pro vaše ložnice, hostovské pokoje, pokoje dětí i obýváky Takřka všude lze postavit komody. Jde o úžasný nábytek, který může mít různou výšku, šířku, může být řešen coby skříňka se šuplíky, skříňka s dvířky a policemi, příp. kombinace obojího včetně otevřených polic. Na komodu můžete postavit obrazovku televize, vystavit fotografie, postavit lampičku, bude vám sloužit jak pro uložení věcí, tak jako prosto pro vystavení předmětů, které máte rádi, nebo je není kde jinde postavit, jako např. zmíněnou stolní lampu. Podívejte se na všechno vybavení nejen do ložnic na Sg-nabytek.cz. Vyberete si zaručeně, a navíc najdete obchod, kde za dostupné finance koupíte kvalitní, moderní a hezké zboží. The post Potřebujete v ložnici úložné prostory? Kupte si krásnou šatní skříň a komodu appeared first on Zahradn projekce.

projít na článek

Jaké zvolit úložné prostory v ložnici?

Kam uložit věci v ložnici? Samozřejmě záleží, jak velké prostory máte k dispozici. Možností je spousta. Pojďme si je rozebrat. Obecně o úložných prostorech v ložnici Obecně platí, že čím menší máte ložnici, tím pečlivěji musíte úložné prostory promýšlet.

projít na článek

předsíňová stěna

lakovaná šatní skříň s výklenkem na kabáty odděluje vstup od malé pracovny Příspěvek předsíňová stěna pochází z DAVID ARCHITEKTI

projít na článek

Jak si zařídit vysněný dětský pokoj?

V tomto článku se zaměříme na vybavení dětského pokoje pro předškoláky a malé školáky. 1.Postel základem všeho Postel by měla být hlavní součástí dětského pokojíčku. Vybírejte kvalitní a bytelné materiály, abyste nemuseli za pár let kupovat novou. Pro dob

projít na článek

Celolaminové lavičky

NOVINKA – designové šatní lavice slouží jako vybavení šaten pro provozy, Čtěte více Článek Celolaminové lavičky se nejdříve objevil na ŠATNÍ SKŘÍŇKY.

projít na článek

Jak zařídit útulně obývací pokoj? Držte se těchto 4 pravidel!

V obývacím pokoji tráví každá rodinka většinu svého času. Není divu, že jsou pilné hospodyňky při jeho zařizování jako u vytržení. Hlavní roli hrají estetická stránka, pohodlné sezení, dostatečné odkládací i úložné prostory.

projít na článek