Potápíme se – Pulau Bunaken, Indonésie

Korálové útesy v okolí ostrova Bunaken jsou vyhlášenou potápěčskou destinací. Z mého pohledu Bunaken patří mezi jedno z nejlepších míst na potápění v Indonésii.

projít na článek

Potápíme se – Pulau Bangka, Indonésie

Bangka je třetí potápěčskou oblastí v okolí Manada, které leží na severním cípu indonéského ostrova Sulawesi. A zase je trochu jiná, než blízký ostrov Bunaken či Lembeh Strait.

projít na článek

Potápíme se – Togean Islands, Indonésie

Pokud cestujete po Indonéském ostrově Sulawesi, nemůžete si nevšimnout Togeanským ostrovů (nazývané též Togian Islands) uprostřed zálivu Teluk Tomini. Indonésie je oblíbenou potápěčskou destinací, jaká je situace na Togeanech?

projít na článek

Potápíme se – Lembeh Strait, Indonésie

Indonéský Lembeh Strait je vyhlášenou destinaci pro muck diving. Co to je a co zde můžeme vidět?

projít na článek

Přednáška „Ráje Indonésie“ v Brně

Multimediální cestovatelská přednáška rodiny Hrušků z Č.Budějovic, kteří jsou již 20 let více doma v Indonésii. Tentokráte si pro Vás představili promítání fotografií a videí (z drona, z podvody, ale i ze země) z exotického, tropického a neznámého ráje Ra

projít na článek

Přednášky Indonésie 2020

Přednášky Indonésie 2020 a prezentace fotografií a videí  Jiří Hruška a CK AQUATRAVEL Vás srdečně zvou na komentované promítání fotografií a videí z ostrovní říše Indonésie.  Místa a termíny konání: Prozatím máme potvrzené jen: lede

projít na článek