Postupně….. jen jídla v sáčku.

Děkujeme za přízeň, kterou nám zanecháváte. Musíme však reagovat na Vaše objednávky, kdy poptávka na jídla v sáčku silně převažuje nad jídly ve sklenicích. Tímto pomalu ukončujeme výrobu těchto hotovek ve sklenici a nahrazujeme je do sáčku. Zároveň vám postupně nabídneme další novinky, které budeme zveřejňovat na našich stránkách. Jsme moc rádi za Váš zájem a slibujeme, že se budeme snažit stále vše vylepšovat. Tým Hotovek.

projít na článek

Jak se vaří podle studentské kuchařky: 3 recepty na rychlá a levná jídla pro studenty

Málo času, ne zrovna moc peněz, ale pořádný hlad? Pohled na studentské jídlo se v uplynulých letech proměnil. Málokterý student dnes dá zavděk lacinému salámu a těstovinám s kečupem. I v době nakloněné kvalitní zdravé stravě je však pro studenty důležitá

projít na článek

FOCENÍ JÍDLA PRO časopis BYLINKY REVUE

Už v roce 2015 jsem navázal spolupráci s krásným časopisem Bylinky Revue. Poprvé ode mě odebrali několik fotografií jídla na zkoušku, a protože se obrázky líbily, vznikla dlouhodobější spolupráce. Ta je spojená také s úžasnou foodblogerkou Miriam Kotorovo

projít na článek

Jídla budoucnosti: Najíte se dostatečně?

Jaká je gastronomie budoucnosti? Pochutnáte si, nebo odejdete s prázdným žaludkem? Ne každý zvládne konzumovat stravu, na kterou není zvyklý. Očekávat můžete překvapující chutě, konzistence i celkový vzhled. Přece jen jíte i očima. Prohlédněte si 3 futuri

projít na článek

Proč si místo vaření objednat jídlo domů?

Rozhodnout se mezi vařením a objednáním jídla domů může být těžké. Zde je několik důvodů, proč si objednat jídlo domů může být lepší volbou. Ušetříte čas Vaření může být časově náročné a vyžaduje plánování. Objednáním jídla domů si můžete ušetřit čas

projít na článek

Vegetariánská jídla

V dnešní době sledujeme přibývající počet osob, přiklánějící se k životnímu stylu vegetariánů, tedy lidem, kteří "nejedí maso." Ať už je to z důvodu náboženského vyznání nebo životního postoje vůči živým tvorům, faktem je, že tento styl se stále více rozr

projít na článek