Poslední rezervace pro svatební dorty

Těší nás Váš zájem, ale pro všechny zájemce o naše Svatební dorty nebo kompletní svatební servis máme špatnou zprávu – přijímáme poslední 4 zakázky pro tento rok. Neváhejte a pište nebo se zastavte pro individuální konzultaci. The post Poslední rezervace pro svatební dorty appeared first on Dorty a Dortíky.

projít na článek

Dorty s sebou již v nabídce

Pro zákazníky kavárny Cup and cake a nyní i pro všechny s připojením k internetu můžete koupit, ochutnat a objednat naše klasické a nejoblíbenější dorty pro každou příležitost. Neváhejte a využijte této skvělé příležitosti. www.dortyssebou.cz The post Dor

projít na článek

Svatební cukroví - recepty s obrázky

Svatební cukroví neodmyslitelně patří ke svatební hostině. Patří sem svatební dort, cukroví a koláčky.

projít na článek

SVATEBNÍ SADA RACCI

Svatební sada Racci sestává ze svatebního alba, knihy hostů, oznámení, pozvánek, poděkování, průvodce a brožury. Tato svatební kolekce je inspirována přímořskou atmosférou a laděna do modré a bílé barevnosti. Hlavním motivem prolínajícím se celou kolekcí

projít na článek

ŠEDÉ SVATEBNÍ ALBUM

Svatební album vyrobené na zakázku ve formátu na výšku. The post ŠEDÉ SVATEBNÍ ALBUM appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek

SVATEBNÍ SADA SNĚŽENKY

Svatební sada Sněženky je inspirovaná jarem, první zelení a rašícími květy sněženek. Sada je tvořena svatebním albem, knihou hostů a stylově korespondujícím poděkováním. The post SVATEBNÍ SADA SNĚŽENKY appeared first on Umělecká dílna BK.

projít na článek