Poselství evangelia v ulicích českých měst

V tomto článku vám nabídneme zajímavé čtení o evangelizacích, jak probíhají, co přinášejí a další poznatky, které nám poskytl Milan Havelka a jeho tým. Příspěvek Poselství evangelia v ulicích českých měst pochází z Milost.cz

projít na článek

Papežovo poselství zasvěceným osobám: Přinášejte druhým Krista, nikoli sebe

V poselství k dnešnímu Světovému dni zasvěceného života František připomíná bohatství poslání zasvěcených osob a jejich charisma. Dokument byl přečten na začátku mše svaté v bazilice Panny Marie Větší v Římě.

projít na článek

Poselství papeže Františka k 31. Světovému dni nemocných

„Postarej se o něj.“ Soucit jako synodální léčebné cvičení. To je téma poselství papeže Františka ke Světovému dni nemocných, který si připomínáme každoročně 11. února na památku Panny Marie Lurdské. Text přinášíme níže.

projít na článek

František řeholníkům: Církev vás potřebuje!

Papež František na svátek Obětování Páně povzbuzuje v Africe kněze, jáhny, zasvěcené osoby a seminaristy, aby do středu svého života postavili Krista a byli radostnými svědky evangelia.

projít na článek

Uzavírka sběrných dvorů

Upozorňujeme občany, že oba sběrné dvory ve Šlapanicích (na ulicích Zemědělská a Dlouhá) budou mít v sobotu 28. října 2023 ve státní svátek zavřeno.

projít na článek

Otevírací doba sběrných dvorů

Od začátku ledna 2024 dojde ke zkušební úpravě a prodloužení otevírací doby sběrných dvorů na ulicích Zemědělská a Dlouhá. 

projít na článek