Pořiďte si nový iPhone se slevou za 925 Kč měsíčně

Zbrusu nový telefon si můžete pořídit, i když na něj zrovna nemáte peníze v hotovosti. Pomůže vám k tomu vhodný finanční produkt. Tím je například výhodná Moneta půjčka. Seznámíme vás s jejími klady i zápory a ukážeme, jak můžete při správném postupu ušetřit bezmála pět set korun.

projít na článek

iPhone X cena, parametry, recenze - Víme vše!

Tradiční Apple konference proběhla se vší parádou, před Apple Story se již začaly tvořit dlouhé fronty, a miliony lidí po celém světě s napětím čekají, až to vypukne. To může znamenat jediné. Další jablečné šílenství je tady. Tentokrát s názvem iPhone X!

projít na článek

Zemřel Steve Jobs. Oficiální vyjádření rodiny Steva Jobse

Steve Jobs, bývalý šéf společnosti Apple, zemřel dnes ve věku 56 let pouhý den poté, co společnost Apple (ticker AAPL) představila veřejnosti nový iPhone 4S. Steve Jobs byl legenda v modrých džínech, která dala světu iPod, iPhone nebo třeba iPad. Od roku

projít na článek

SUSHI TIME: Návod, jak objednat sushi se slevou

Také jste si zamilovali tradiční japonské sushi? Za tím opravdu dobrým už nemusíte cestovat přes půl světa. Stačí navštívit některou z poboček Sushi Time. Teď navíc s 50% slevou.

projít na článek

Vydělávejte na internetu až desítky tisíc měsíčně

Máte webové stránky? Nechte je pracovat za vás a vydělejte pomocí systému provizí a partnerství s Tipli až několik desítek tisíc měsíčně. Chcete začít vydělávat ještě dnes? Přečtěte si, jak affiliate spolupráce funguje v praxi.

projít na článek

Pořiďte si selfie tyč a zachyťte ty nejlepší okamžiky!

Už vás nudí pořád stejné fotky krajinek a obtěžování cizích lidí, aby vás vyfotili? Nebo prostě jen chcete akční fotky z dovolené, kde bude zachycena celá rodina? Prodlužte si ruku a pořiďte si selfie tyč, díky které vám půjde focení autoportrétů jedna bá

projít na článek