Poradíme, jak vybrat správnou velikost oblečení

Objednávání oblečení z internetu je často pouhý pokus-omyl. Vybrat tu správnou, sedící velikost bývá mnohdy obtížné, ale pokud znáte pár triků, je to hračka! Nechte si od nás poradit a příští objednávka už vám padne jako ulitá. Budete tak ušetřeni zbytečného zklamání a reklamace.

projít na článek

Velký průvodce velikostmi oblečení včetně tabulek

Určitě to moc dobře znáte, objednáte si slušivý kousek, ale po vyzkoušení nastane zklamání. Oblečení je malé a necítíte se v něm dobře? Nezoufejte, poradíme vám, jak si vybrat správnou velikost.

projít na článek

Velikosti bot: Jak vybrat, aby boty opravdu sedly

Správné boty by měly být nejen stylové, ale také pohodlné. Mnohdy v nich přeci trávíte třeba i celý den! Abyste se v nich mohli cítit opravdu dobře, je nutné zvolit správnou velikost. Při návštěvě obchodu si boty jednoduše vyzkoušíte. Jak ale vybrat velik

projít na článek

AliExpress návod: Jak zvolit správnou velikost

Tolik krásného oblečení a bot na AliExpress jen za hubičku. Člověk by nejraději koupil všechno. Ale ani přes nadšení při vybírání by neměl zapomínat na jednu věc – a to je volba správné velikosti oblečení a obuvi.

projít na článek

V hlavní roli sport: Pořiďte si výbavu a oblečení levněji!

Ať už se rozhodnete sportovat doma, venku nebo v tělocvičně, se správnou výbavou je úspěch zaručen. Díky cashbacku od Tipli pořídíte levněji oblečení, obuv i náčiní. Výhody ale máme i pro ty, kdo si sport vychutnávají nejraději pohledem z gauče.

projít na článek

TIPY TIPLI: Jak vybrat nejlepší kuchyňský robot?

Každá cukrářka dá určitě za pravdu, že připravit krásné těsto ručně je skutečná dřina. S moderními roboty se však pečení rázem stává snadnější, čistější a rychlejší. Jak vybrat vhodného kuchyňského pomocníka a na co se při výběru zaměřit? To vše vám porad

projít na článek