Pohodový celodenní výlet Ze Špindlerova Mlýna do Údolí Bílého Labe

Špindlerův Mlýn je mnohými považován za srdce celých Krkonoš, a to nejen v zimě. Jestliže chcete vyrazit na skvělý turistický výlet, máte jedinečnou šanci. My se zaměříme na procházku mířící do Dlouhého dolu, k Luční Boudě a do Údolí Bílého Labe. Odtud se zase oklikou vrátíme zpět na výchozí místo, tedy do Špindlu. Celá trasa [] The post Pohodový celodenní výlet Ze Špindlerova Mlýna do Údolí Bílého Labe appeared first on Parkam.cz.

projít na článek

Celodenní výlet po Gran Canaria pro handicapované

Výlety organizujeme i pro  handicapované osoby.    Osoby se sníženou pohyblivostí přepravíme  moderně v ybaveným  tranzitním  vozem   s automatickou zvedací plošinou  pro naložení  vozíčkáře.  Zajistíme i výlet pro 2 až 7 vozíčkářů. 

projít na článek

Rybářská chata u Labe Oseček

Pronájem rybářské chaty situované na krásném klidném místě 30 m od břehu Labe v úseku mezi Poděbrady a Kolínem. Celý příspěvek Rybářská chata u Labe Oseček je dostupný na Rybářskádovolená.cz.

projít na článek

Údolí Trenta

Údolí Trenta Údolí Trenta se nachází v národním parku Triglav a je magické ve všech ročních obdobích. Města a vesnice podél smaragdové řeky Soča vyzývají ty, kteří hledají klid, stejně jako adrenalinové narkomany. Batůžkáři, horolezci, rybáři, lovci, rodi

projít na článek

Připravujeme nový výlet - Panorama tour

Díky velkému zájmu zákazníků o výlety s tematikou hor, skal, přírody a prostě všeho, co láká k fotografování a objevování, jsme od konce září připravili nový celodenní výlet - PANORAMA TOUR. 

projít na článek

Hradec Králové, Vrchlabí, Novou Paku, Špindlerův Mlýn a Trutnov ovládne Olympiáda dětí a mládeže

Zapálením olympijského ohně v neděli 22. ledna na zimním stadionu v Hradci Králové začne jubilejní 20. ročník Olympiády dětí a mládeže v Královéhradeckém kraji. O medaile se v 10 sportovních disciplínách mladí sportovci utkají ve čtyřech partnerských měst

projít na článek