Podporuji správný protest českých zemědělců od 19.2.2024

Protest proti likvidaci českého průmyslu a zemědělství, proti Green dealu, expanzi Evropské unie, a dalšímu zlu. Je to správná akce na podporu soběstačnosti naší země a také proti globálnímu fašismu a zaprodané české vládě. Protest českých zemědělců proti pomatené politice české vlády, rozmachu evropské unie a green dealu. Zaprodaná česká vláda a globální fašismus (psal jsem zde) jsou jedním uskupením, které přímo vyvolává jevy, proti kterým se zemědělci i lidé oprávněně bouří a staví se tomu na odpor. A těžká technika je přesně ten správný druh barikády, která může být hradbou proti těmto vlivům. Tento protest tak stojí na správné straně lidí a zájmů lidí a je proto potřeba je podpořit. Jsme si totiž vědomí toho, že: úspěchu dosáhne ten, kdo v úspěch věří (motivační citát k dostání zde). Ale i tak se každá podpora počítá. Tato protestní akce je organizována pod záštitou Asociace nezávislých odborů (zde). A organizační stránku protestů najdete na webu MyZemedelci.cz Podporuji tyto české zemědělce, kteří mají odvahu vystoupit a postavit se proti zájmům nadnárodních koncernů a globálnímu fašismu zastupovanému zaprodanou českou vládou a prezidentem. Jsem rád, že našli odvahu vystoupit, zahájit protest a jsou vidět. A snad budou i cítit, aby si české státní orgány utržené od reality uvědomily, že jsou tu také lidé, kteří ze sebe nenechají dělat poslušné blbce a nebudou jen tupě přihlížet jejich řádění, poškozování našich zájmů a drancování naší země. Naštěstí už víme, že Vytrvalost přináší štěstí (motivační obraz s tímto citátem k dostání zde). Kdo můžete, přijďte podpořit. Zemědělci do toho! konec článku Dál se můžete podívat do e-shopu Motivář.cz a vybrat si z řady designových motivačních obrazů s citátem s podtitulem denní dávka motivace a dobré nálady. Případně se domluvit na osobní konzultaci ohledně možností ochrany majetku i přes přicházející ekonomické turbulence (zde) anebo se můžete podívat na Videobesedu o pouti do Santiaga de Compostela (zde) a třeba si přitom i trochu vyčistit hlavu. A nebo si pořídit hezkou voskovou svíčku z rodinné manufaktury (zde). I nadále se však můžete těšit na další zajímavá témata. Rozhodně se proto zapište k odběru novinek do formuláře níže, aby Vám nic neuniklo nebo podpořte provoz tohoto blogu příspěvkem (více zde). Přihlásit k odběru novinek: (function() { window.mc4wp = window.mc4wp || { listeners: [], forms: { on: function(evt, cb) { window.mc4wp.listeners.push( { event : evt, callback: cb } ); } } } })(); Zadejte svou emailovou adresu: Leave this field empty if you're human: The post Podporuji správný protest českých zemědělců od 19.2.2024 first appeared on Jindřich Smítka.

projít na článek

Salon vín 2024 v číslech

Nový ročník Salonu vín pro rok 2024 je aktuálně v přípravě pro otevření veřejnosti v únoru 2024. Zlatá stovka vín nového ročníku bude zveřejněna v pondělí 8. 1. 2024. Podívejme se už dnes na několik čísel, které se k novému ročníku vážou.

projít na článek

Cvičení 2024 pokračuje

Pokračování cvičení po vynuceném přerušení v roce 2024 bude pokračovat od středy 31.1.2024 v obvyklé časy. Na všechny se těším! Vlastík

projít na článek

23.3.2024 Česká Třebová Celostátní konference ochrany obyvatelstva 2024

https://www.hasicovo.cz/cs/zpravy/konference-ochrany-obyvatelstva-2024 The post 23.3.2024 Česká Třebová – Celostátní konference ochrany obyvatelstva 2024 first appeared on Krajské sdružení hasičů Pardubického kraje.

projít na článek

Spolupracujeme sfarmáři

Aktuality Spolupracujeme s farmáři U našich zemědělců množíme naše odrůdy i materiály pro zahraniční partnery. The post Spolupracujeme s farmáři appeared first on Agrogen.

projít na článek

Přihláška vodácký trénink 2024

P Ř I H L Á Š K A VODA středy 2024.doc (40 kB) P Ř I H L Á Š K A VODA středy 2024.pdf (520,4 kB)

projít na článek