Podporujeme trutnovský půlmaraton

Jsme velmi rádi, že můžeme podpořit OlfinCar trutnovský půlmaraton, který se koná dne 29.5.2016. Akci pořádá OlfinCar Ski Team Trutnov ve spolupráci se společností Sportvisio .

projít na článek

Změřte síly s vojenskými profesionály! Letos se poprvé tradiční armádní půlmaraton otevře veřejnosti

PARDUBICE - Už potřinácté se ve čtvrtek 31. srpna uskuteční tradiční armádní půlmaraton velitele 14. pluku logistické podpory. Letošní ročník přináší také dvě novinky. Tou první je záštita, kterou nad závodem osobně převzal primátor Pardubic Jan Nadrchal.

projít na článek

Rozbory vzorků pomáhají

Laboratorní vzorky pomáhají zvířatům. Podporujeme Záchrannou stanici živočichů v Makově u Písku, které můžete přispět i vy. Buď tím, že pro vás zpracujeme vzorek nebo můžete vložit peníze do kasičky přímo u nás v laboratoři.

projít na článek

Půlmaraton a fata morgána na Hortobágyské pustě

To, že je Hortobágy – Národní park, nekonečná maďarská pusta součástí světového dědictví jste možná věděli. Tato téměř nedotčená chráněná přírodní oblast je symbolem Maďarska, však na tento víkend se stane místem pro velkou sportovní akci, pro milovníky b

projít na článek

Na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně představuje Moravskoslezský kraj Hydrogen Valley a místní firmy

Stáváme se důležitým technologickým hráčem, podporujeme inovace. Novým symbolem našeho regionu by mohl být třeba vodík. To je hlavní vzkaz Moravskoslezského kraje návštěvníkům Mezinárodního strojírenského veletrhu v Brně, jehož 64. ročník zítra začíná. Na

projít na článek