Pizzetka Letní vášeň

POSLEDNÍ 1 PIZZETKA! "Letní Létající kolekce FREEDOM 2022" Luxusní krajková Pizzetka z nádherné lososové barvy s úpletovou podšívkou v tělové barvě. Užijete ji po celý rok, nejen v létě. Pas je krajkový, podšitý úpletem, nebude vás tedy tlačit. Originální střih Pizzetky by Michaela Meera Materiál: BA, VS Barva: lososová Délka: 51/ 55 Udržba : 30C, prát naruby Velikost UNI 1 - vel. 36-38 Velikost UNI 2 - vel. 40-42 Budete-li chtít velikost 3 = 44/46, napište nám a my vám ji rádi vytvoříme. je tam jednou tak velká spotřeba materiálu, cena je 3 500,-kč.

projít na článek

Pizzetka Perla Královny

Tato Pizzetka s luxusní krajkou je naším nejelegantnějším modelem, který vyrábíme už od založení značky Pizzetky. Je to vysoce ženská Pizzetka i barva...která ženu prozáří a ukáže její kvality Královny. Materiál: BA, EA, VS Barva: červená Udržba : 30C

projít na článek

Pizzetka SUNN EXTATIC

"Letní Létající kolekce FREEDOM 2022" Pizzetka je z vyjímečného chladivého materiálu, který se nemačká a je neprůhledný. Ideální pro tanec, cestování, meditaci a pohyb. Střih je cípatý, sluší všem postavám. Pas je z úpletu, nebude vás tedy tlačit. Or

projít na článek

Pizzetka FREEDOM

"Letní Létající kolekce FREEDOM 2022" Pizzetka je z vyjímečného chladivého materiálu, který se nemačká a je neprůhledný. Ideální pro tanec, cestování, meditaci a pohyb. Střih je cípatý, sluší všem postavám. Pas je z úpletu, nebude vás tedy tlačit. Orig

projít na článek

Pizzetka RED EXTATIC

"Letní Létající Kolekce Pizzetky 2022" Pizzetka je z vyjímečného chladivého materiálu, který se nemačká a je neprůhledný. Ideální pro tanec, cestování, meditaci a pohyb. Střih je cípatý, sluší všem postavám. Pas je krajkový, podšitý úpletem, nebude vás te

projít na článek

Pizzetka Laskavá žena

Letní Létající kolekce FREEDOM 2022" Luxusní krajková Pizzetka, z úpletovou podšívkou v tělové barvě. Užijete ji po celý rok, nejen v létě. Pas je krajkový, podšitý úpletem, nebude vás tedy tlačit. Originální střih Pizzetky by Michaela Meera Materiál:

projít na článek