Paul Ricard otevřel sezónu Boss GP 2023

Na známém francouzském autodromu se rozjel kolotoč letošních závodů BOSS GP. Mezi překvapení byl nejen start bývalého brazilského jezdce F1 Pizzonii, ale také zaváděcí vůz Ferrari z roku 2008.

projít na článek

Boss GP po Francii následuje letní pauza

Po French Historic Grand Prix na Paul Ricard následuje v Boss GP letní pauza před Masaryk Racing Days.

projít na článek

Hankook 24H CIRCUIT PAUL RICARD již tento týden!

Zatímco ostatní seriály motoristických závodů sotva začaly, 24H SERIES by Hankook se již blíží do poloviny sezóny 2017. Po zahajovacím závodu sezóny v Dubaji a následujících kolech v Mugellu a na Red Bull Ringu, přichází krásný okruh Paul Ricard v Le Cast

projít na článek

BOSS GP dovršil sezónu 2022 rekordem v Misanu

Celkem šest závodních víkendů letos absolvovali jezdci BOSS GP, kde pro letošní sezónu přibyla jedna honorovaná kategorie.

projít na článek

Scuderia Praha Ferrari na okruhu Paul Ricard opět na podiu!

Porsche 991 GT3 R týmu Herberth Motorsport (#911, Daniel Allemann/Ralf Bohn/Robert Renauer/Alfred Renauer) zvítězilo ve 4. závodu Hankook 24H na okruhu PAUL RICARD. Po 595 kolech, na okruhu dlouhém 5,842 km, což odpovídá vzdálenosti 3,475.99 km projel Ral

projít na článek

BOSS GP v zajetí chrámu rychlosti jménem Assen

V Holandsku se konal letošní sedmý a osmý závod série BOSS Series určený především starším vozům F1, GP, F3000 nebo Indy. Assen letos přivítal účastníky BOSS GP společně s DTM, tedy motoristický svátek jaký má být.

projít na článek