Pár tipů, jak na zdravější pečení o Vánocích

Klasicky se na vánoční pečení domácnosti zásobí několika kily mouky, spoustou cukru a másla, navrch přidají kakao a marmeládu. Naše tělo nám za to však moc nepoděkuje. Chcete to letos zkusit jinak? Níže najdete pár tipů, jak na to. Příspěvek Pár tipů, jak na zdravější pečení o Vánocích pochází z HobbyRecepty.cz

projít na článek

O vánocích hlavně lásku

Myslím, že o vánocích hlavně lásku není prázdná fráze. Je jasný, že si moc neodpočineme, když budeme za těch pár dní muset sežrat tu ohromnou haldu žrádla, kterou už dva měsíce všichni nakupujeme. Ale láska, na tu je třeba myslet především. The post O ván

projít na článek

Akce vprosinci

Výstava výrobků a úvah na téma – Co si kapr myslí o Vánocích, mikulášská nadílka 1. stupeň, vánoční pečení, projekt Advent, výroba vánočních dárků a ozdob, návštěva kina, posezení u vánočního stromku. Článek Akce v prosinci se nejdříve objevil na ZŠ Mal

projít na článek

27.11.18 vánoční pečení

The post 27.11.18 vánoční pečení appeared first on devítka.

projít na článek

Provozní doba o Vánocích

Hotelová restaurace Molekula bude před Vánoci naposledy otevřená ve čtvrtek 22.prosince. Znovu se na Vás budeme těšit v úterý 3.ledna. Provoz recepce bude nepřerušen. Snídaně pro hotelové hosty budou v tomto období formou balíčků. The post Provozní doba o

projít na článek

Jak vyzrát na cukr (nejen o Vánocích)

Základní klasickou surovinou pro pečení je dnes bílý rafinovaný cukr. Každý druhý recept na 500 g těsta jej obsahuje minimálně 100-125g! Během procesu trávení bílého cukru organismus spotřebovává vitamíny skupiny B a některé minerální látky (vápník, hoř

projít na článek