Pamlsky Havens za 1 kč!

K nákupu krmení Havens a krmných doplňků EquiForce.

projít na článek

Návštěva zverimexu

Dnes 22. 2. 2024 se třída 7.C v předmětu Člověk a svět práce šla podívat do zverimexu, kde si žáci prohlédli různá zvířata a také nakoupili pamlsky, které škola předá do kočičího útulku.

projít na článek

V.E.G. Vegetal Ethical gourmet - nová značka etického krmiva

Ze slunné Itálie k nám zavítala nová řada kompletního veganského krmiva pro psy a kočky v podobě granulí a zeleninových konzerv doplněná o pamlsky pro pejsky.

projít na článek

Jaké výhody přináší lyofilizace neboli sušení mrazem?

V současné době se do popředí zájmu dostaly dva termíny, a to dehydrované a lyofilizované, přičemž spousta lidí si je zaměňuje, ačkoliv se nejedná o totéž. Mezi těmito procesy existují významné rozdíly, na které se zaměříme v následujících řádcích.

projít na článek

Rostlinný jídelníček a pamlsky

Trošku nahlédneme do světa veganské kuchyně. Všeobecně se tvrdí že veganské potraviny jsou zdravější, protože tolik nezatěžují lidský organismus a samozřejmě v tom hraje roli i ochrana zvířat. Co je zase z mnoha pohledů spíše etičtější. Nicméně dobře posk

projít na článek

10. veletrh chovatelských potřeb pro domácí zvířata For Pets 2020

Ruku na srdce – letošní rok výstavám a přehlídkám ze zjevných důvodů vůbec nepřál. Proto jsme rádi, že se v náhradním termínu 3.–6. 9. 2020 mohla v letňanském výstavním areálu uskutečnit výstava For Pets zaměřená na potřeby, pomůcky, krmiva a pamlsky, kte

projít na článek