Osm praktických rad, jak vybrat dětské postele

Při zařizování dětského pokoje a nákupu postele, který bude jejím dominantou, byste se měli snažit vytvořit příjemné prostředí, kde bude moci vaše dítě nerušeně relaxovat, číst si knihy, odpočinout si po náročném dni a samozřejmě dobře se vyspat.

projít na článek

Jak pečovat o dětské postele?

Běžný člověk potřebuje k životu 6 - 8 hodin spánku. Naši nejmenší však potřebují mnohem víc. Aby se správně vyvíjely a rostly je pro ně spánek velmi důležitý. Má velký vliv na regeneraci těla a proto je třeba zajistit ničím nerušený a komfortní spánek.

projít na článek

Jak vybrat slunečník? 7 praktických tipů, které vám pomohou rozhodnout se

Dopřejte si dokonalý letní relax na zahradě ve stínu i během horkých dní. Jak se rozhodnout pro nejlepší volbu pro vás? Těchto 7 rad vám pomůže snadno se zorientovat.

projít na článek

Jakou matraci vybrat do dětské postýlky?

Zdravý vývoj našich dětí je pro nás na prvním místě. Již od narození dbáme na jejich správnou stravu, důležité vitamíny, minerály a podobně. Stejnou pozornost však musíme

projít na článek

6. Dětské náramky

Dětská radost je tou nejkrásnější hudbou na světě. Vyrábím i dětské náramky pro radost, pro lepší koncentraci mysli při učení, pro posílení tvořivosti, sebelásky a sebejistoty.

projít na článek

Boxspring postele

Na boxspring postelích můžete spát jako princezna na hrášku, a to doslova. Na těchto postelích se spí naprosto skvěle. Boxspring postele, anebo také kontinentální postele jsou v současné době trendem, který se dostává i k nám. V čem tkví tedy výhody konti

projít na článek