Oprava stahování materiálů pro I. stupeň KDP

Omlouváme se uživatelům, kterým se nepodařilo v posledních měsících stáhnout některé materiály k I. stupni KDP. Bylo to způsobeno změnou nastavení google disku, kde jsou materiály primárně umístěny. Odkazy postupně opravujeme a při té příležitosti "rozkládáme" zkomprimované složky do tzv. "zipů" na jednotlivé soubory. Pokud chcete stáhnout soubor, u kterého se ještě chyba projeví, napište nejlépe na adresu [email protected] a my chybu napravíme hned.

projít na článek

Oprava kruhového objezdu 2.-6.10.2023

Ve dnech 2.-6.10.2023 bude probíhat oprava povrhu kruhového objezdu v centru Luhačovic. Na plovárnu se dostanete po objízdné trase přes ulici Zatloukalova, která bude po dobu opravu obousměrná.

projít na článek

Generální oprava převodovky

Převodovka uhelného mlýna Hmotnost 8 tun Kompletní inženýrink   

projít na článek

Účel ekologické likvidace

Primárním cílem je efektivní stahování nebezpečných odpadů z životního prostředí. Druhotným cílem je dosáhnout požadovaného stupně recyklace materiálů z vozidel s ukončenou životností. Proces ekologické likvidace začíná už při výrobě nových vozidel. Evrop

projít na článek

Vrtání hlubokého otvoru do plného materiálu

Vrtání hlubokého otvoru do plného materiálu při obrábění volného ocelového výkovku.   Stroj: WHN 13 CNC Průměr:  175mm Hloubka 1.050mm

projít na článek

Nový přístroj BBC 2

jednoduché, intuitivní ovládání názorné a snadno pochopitelné vyhodnocení vysoký stupeň automatizace efektivní, rychlý a výkonný podpora BICOM terapie Článek Nový přístroj BBC 2 se nejdříve objevil na bicomplzen.cz.

projít na článek