Open Redirect

Zranitelnost Open Redirect umožňuje útočníkovi podvrhnout oběti takový odkaz, který se tváří, že směřuje na důvěryhodnou doménu, přestože se po kliknutí na něj uživatel ocitne zcela jinde. Zneužití Open Redirectu umožňuje útočníkovi ale daleko více než jen to.

projít na článek

Návštěva Open Gate

Třetí říjnový víkend se dvě z našich dospívajících dětí zúčastnily s Dobrými vílami ( www.dobrevily.cz ) víkendového pobytu na Open Gate. Gymnázium a základní škola Open Gate se zaměřuje především na individualitu studenta a jeho osobní rozvoj a svobodu.

projít na článek

Využití Open Source Intelligence (OSINT) v kybernetické bezpečnosti 

V dnešní době, kdy se digitální hrozby stávají stále sofistikovanějšími a rozšířenými, je klíčové pro firmy zabývající se kybernetickou bezpečností hledat inovativní způsoby, jak chránit své zákazníky před různými formami útoků. Jedním z účinných nástrojů

projít na článek

Kia podpoří tenisový turnaj Australian Open do roku 2023

Společnost KIA Motors ohlásila prodloužení partnerské spolupráce s pořadateli tenisového turnaje Australian Open o dalších pět let (až do r. 2023).

projít na článek

Is open-source as secure as proprietary software?

Are the security issues we are seeing related to the use of open-source software? Does proprietary software have any more inherent safety or security benefits? In this article we will explore these issues and give you some more insights into the nature of

projít na článek

Peugeot na French Open 2017: konektivita a autonomní vozy

Značka Peugeot, která je již 33 let partnerem tenisového turnaje French Open, dává Francouzské tenisové federaci k dispozici více než 230 vozů, a to od 22. května do 11. června.

projít na článek