Ohlédnutí za stěhováním středisek SANTÉ

V měsíci květnu a červnu probíhalo stěhování středisek organizace SANTÉ – centra ambulantních a pobytových sociálních služeb. Jako první došlo k přestěhování denního stacionáře na ul. Čelakovského do nově zrekonstruovaných prostor budovy na ul. U Jeslí, Havířov – Šumbark. Koncem června pak započalo plánované stěhování aktivizačních činností ze Stacionáře Lipová na stacionář MIKADO a Stacionář „ V Zahradě“.

projít na článek

Překvapení pro klienty organizace SANTÉ

Správa organizace SANTÉ, společně s ředitelkou, osobně připravili pro všechny klienty SANTÉ malé pohoštění u příležitosti Mezinárodního dne dětí. Klienti si pochutnali na lineckém cukroví a sněhových pusinkách.

projít na článek

O pohár SANTÉ 2019

SANTÉ - centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb dne 25.9.2019 pořádá XIII. ročník turnaje v sálové kopané ,,O pohár SANTÉ 2019". Turnaj proběhne ve sportovní hale Slavie, Astronautů 2, Havířov.

projít na článek

O pohár SANTÉ 2022

Dne 25. 10. 2022 organizace SANTÉ – centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb uspořádala již XV. ročník fotbalového turnaje v sálové kopané „O pohár SANTÉ 2022“. Turnaje se zúčastnily týmy z různých zařízení sociálních služeb z celého Moravskos

projít na článek

O pohár SANTÉ 2023

Dne 25. 10. 2023 se uskutečnil již XVI. ročník turnaje v sálové kopané „O pohár SANTÉ 2023“, který každoročně pořádá organizace SANTÉ – centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb. Turnaje se zúčastnily týmy z různých zařízení sociálních služeb z

projít na článek

XVI. ročník turnaje v sálové kopané "O pohár SANTÉ 2023"

SANTÉ - centrum ambulantních a pobytových sociálních služeb dne 25. 10. 2023 pořádá XVI. ročník turnaje v sálové kopané ,,O pohár SANTÉ 2023". Turnaj bude probíhat od 8.30 hodin ve sportovní hale Slavie, Astronautů 2, Havířov.

projít na článek