Odpojíme vás, vyhrožují někteří dodavatelé plynu a elektřiny po první nezaplacené záloze

Energetický regulační úřad upozorňuje na praktiky některých dodavatelů energií, kteří svým zákazníkům vyhrožují odpojením od plynu nebo elektřiny, pokud budou dlužit jedinou zálohu.

projít na článek

E.ON 24 jako dodavatel energií. Vyplatí se to?

Vybrat vhodného dodavatele plynu a elektřiny, to může být někdy pořádný oříšek. Proto jsme se rozhodli vám s tím trochu pomoci a alespoň na jednoho dodavatele si pořádně posvítit. Představujeme vám společnost E.ON.

projít na článek

Levná elektřina se od té drahé nijak neliší

U většiny zboží a služeb často platí, že čím vyšší částku budete ochotní zaplatit, tím kvalitnější výsledek dostanete. Ne však u energií. Ty jsou pokaždé stejné. Pokud změníte dodavatele elektřiny, nepřijede vám domů montovat nové elektrické vedení a při

projít na článek

Rusko požaduje po ExxonMobilu 15,5 mld. rublů za údajně nezaplacené daně

Ruská generální prokuratura žádá soud, aby od americké ropné společnosti ExxonMobil vymáhal údajně nezaplacené daně 15,5 miliardy rublů (4,8 miliardy Kč). Informovaly o tom dnes agentury TASS a Interfax s odvoláním na soudní dokumenty.

projít na článek

Tip na společnosti věnující se břidlicovému plynu

Nemáte investiční tip na nějakou solidní společnost co se zabývá těžbou či prodejem břidlicového plynu? Akcie CZ RSS

projít na článek

Ceny zemního plynu výrazně zvýhodňují americké společnosti oproti evropským

USA jsou zemí podnikání zaslíbenou a snad všichni si tam uvědomují jeho důležitost pro celou společnost. Aby toho bylo více, tak v současné době jsou americké firmy výrazně zvýhodněny oproti evropským konkurentům díky výrazně nižší ceně zemního plynu v US

projít na článek