Odložený druhý ročník Královéhradecké osmičky v rukou hlavních favoritů.

28 září, 2020 V sobotu 26. 9. úspěšně proběhl v našem klubu odložený druhý ročník Královéhradecké osmičky, okořeněný účastí špičkových hráčů českého poolbilliardového okruhu. Již jednoznačné výsledky ve skupinách naznačily, že o titul budou bojovat papíroví favorité turnaje. Nesplněno zůstalo přání Martina Knížete odvézt si domů pohár, ten mu v zápase o třetí místo „vyfoukl“ David Žalman. V naprosto vyrovnaném finálovém zápase se pak stal šťastnějším Petr Urban, který porazil nejtěsnějším možným rozdílem skvěle hrajícího Erika Kůse a odvezl si domů trofej za vítězství v celém turnaji. Výsledky si je možné prohlédnout ZDE. O pohodové atmosféře během celého turnaje vypovídají sami za sebe úsměvy šťastných výherců na fotografiích v naší fotogalerii. Za podporu děkujeme Královéhradeckému pivovaru Klenot a jeho skvělé filtrované jedenáctce  The post Odložený druhý ročník Královéhradecké osmičky v rukou hlavních favoritů. first appeared on .

projít na článek

Bohoslovci poznávali Svatou zemi

Z pouti po Svaté zemi se minulý čtvrtek vrátili bohoslovci královéhradecké diecéze, kteří se svým biskupem Janem Vokálem a generálním vikářem Janem Pasekou spolu s dalšími účastníky prožili týden, ve kterém navštívili nejznámější biblická místa.

projít na článek

ODSTARTOVAL 6. ROČNÍK HEJTMANOVA POHÁRU

V lednu odstartoval již 6. ročník oblíbené školní soutěže Hejtmanův pohár. Příspěvek ODSTARTOVAL 6. ROČNÍK HEJTMANOVA POHÁRU pochází z AAS ČR, z.s.

projít na článek

Pozvánka na zápas

Odložený zápas s Třebší sehraje Jaroměř ve středu 7. června v 18 hodin v Růžové ulici. STŘEDA 7. červen 2023.

projít na článek

Víkendové setkání pro manžele: labyrintem bezdětnosti

Jste pár toužící po dítěti, které ale stále nepřichází? Chcete sdílet své pocity s manželskými dvojicemi se stejnou zkušeností? Perinatální hospic Dítě v srdci zve na druhý ročník víkendového setkání (10. až 12. března), které je možná určeno právě pro vá

projít na článek

3.ročník Alset footbal cupu je již plně obsazen

Na 3. ročník turnaj mladších žáků v kopané Alset footbal cup se již přihlásilo všech 10 účastníků nejen z plzeňského, ale i z karlovarského a jihočeského kraje. Turnaj je naplánován na první neděli v dubnu 02.04.2017. The post 3. ročník Alset footbal cupu

projít na článek