Odborný seminář pro projektanty

Srdečně Vás zveme na odborný seminář OCELOVÉ HALY konaný dne 26. září 2023 na půdě VŠB Technické univerzity Ostrava, kde vám představíme možnosti řešení hal s využitím ocelových konstrukcí LLENTAB včetně zohlednění souvisejících specifik. Budeme se také věnovat návrhu optimálního stavebně-konstrukčního řešení v podobě kombinace ocelových profilů s dalšími konstrukčními materiály, tepelné ochraně budov [...] Příspěvek Odborný seminář pro projektanty pochází z Haly LLENTAB

projít na článek

Seminář mladých VČELAŘÍKŮ

Ve dnech 16. - 25. 8. 2019 proběhl v Kožlanech (Plzeňský kraj) pobytový seminář pro mladé zájemce o členství ve včelařských kroužcích. Děti se zde nenásilnou formou seznamovaly se základy včelaření a péčí o hmyzí opylovatele. Více fotek ZDE.

projít na článek

Odborný dohled založení plantáže 1 hod - 1 200,00 Kč

Provádíme odborný dohled při výsadbě plantáže, pomoc při založení plantáže / správné situování, umístění plantáže atd. Cena je 350 Kč/hod. Cena nezahrnuje dopravné.

projít na článek

Seminář VEDOUCÍCH VČELAŘSKÝCH KROUŽKŮ

V pražském hotelu Matura proběhl ve dnech 29.11. - 1. 12. 2019 stradiční seminář pro 55 vedoucích včelařských kroužků. Součástí akce byla i organizace 11. ročníku Společenského setkání včelařů, které proběhlo v sobotu v Kongresovém paláci, Praha 2.

projít na článek

Odborný doprovodný program

Doprovodný program Infotherma 2023  The post Odborný doprovodný program first appeared on INFOTHERMA.

projít na článek

SEMINÁŘ VEDOUCÍCH VKM

Ve dnech 20. -22. 10. 2017 zorganizoval spolek VČELÍ STRÁŽ, z.s. již tradiční celostátní seminář pro vedoucí včelařských kroužků mládeže. Akce proběhla v hotelu MATURA, kde probíhal program pro budoucí, začínající i zkušené vedoucí. Program tvořily předná

projít na článek