Od října přímý trajekt z Las Palmas do Arrecife

Na trať bude od 15. října 2018 nasazen rychlo trajekt Betancuria Express.   Ten z dolá vzdálenost mezi přístavy na ostrovech Gran Canaria a Lanzarote  za 3 ho diny a 30 minut. 

projít na článek

Trajekt Volcán de Tamasite havaroval v přístavu v Las Palmas, jsou zranění

Neovladatelný trajekt se 140 cestujícími na palubě narazil včera večer do hráze na molu Nelson Mandela v přístavu La Luz v Las Palmas. Došlo k poškození trubek přepravujících  ropné látky.

projít na článek

Nový rychlý trajekt mezi Las Palmas a Tenerife

Včera zahájil provoz nový rychlý trajekt  Volcán de Teno  na trase mezi hlavním přístavem Las Palmas de Gran Canaria a Santa Cruz na sousedním ostrově Tenerife. Obyvatelé Gran Canaria tak mají alternativu ke spoji z přístavu  Agaete  na severozápadě ostro

projít na článek

Výletní parníky neopouštějí přístav Las Palmas, sezóna bude celoroční

Již několik let je hlavní město Gran Canaria a kanárských ostrovů, Las Palmas, spojováno od října do dubna neodmyslitelně s výletními zaoceánskými parníky.

projít na článek

Las Palmas - historické památky a pláž Las Canteras

Las Palmas je proslulé svou nádhernou písečnou pláží, přístavem, ale také historickou čtvrtí Vegueta s katedrálou, starobylými uličkami a kanárskou tržnicí. Návštěvu Las Palmas je možné s výraznou slevou spojit s dalšími výlety. 

projít na článek

Z Mnichova do Las Palmas za 39,99 eur

Mnichov - Las Palmas za 39 euro? Klikněte na web TUIfly. Akce SUN CANARIA platí jen do 5.prosince

projít na článek