OBRAZEM ● 28. ročník Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra

Včera, 4.11.2021, se ve Sklářské Porebě uskutečnil již 28. ročník Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra, které je ve znamení B2B ● setkávání ● prezentace nabídek ● výměny zkušeností ● navazování přímých obchodních kontaktů a odborných přednášek.

projít na článek

29. ročník Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra

10.11.2022 Karpacz Polsko Okresní hospodářská komora v Jablonci nad Nisou, hlavní spolupořadatel akce za českou stranu, srdečně zve firmy k účasti na 29. ročníku Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra. Přihlašovací portál spuštěn od 1.

projít na článek

24. Polsko-německo-české podnikatelské kooperační fórum

Srdečně zveme k účasti na již 24. ročníku Polsko-německo-českého podnikatelského kooperačního fóra.

projít na článek

25.11.2020 CZ-PL-DE fórum SE USKUTEČNÍ

Vážené dámy a pánové, přinášíme nové informace k formě konání CZ-PL-DE kooperačního fóra firem. Konference i jednotlivé schůzky se vzhledem k pandemické situaci přesouvají do online prostoru.

projít na článek

Přihlášky_26. Polsko-německo-české podnikatelské kooperační fórum_27.11.2019

Vážení podnikatelé, do konce říjnaje možné se přihlašovat na 26. Polsko-německo-české podnikatelské kooperační fórum, které se uskuteční 27. 11. 2019 v horském městečku Karpacz.

projít na článek

23. POLSKO-NĚMECKO-ČESKÉ PODNIKATELSKÉ KOOPERAČNÍ FÓRUM

Krkonošská agentura pro regionální rozvoj (Karkonoska Agencja Rozwoju Regionalnego S.A., dále jen KARR S.A.) srdečně zve na 23. Polsko-německo-české podnikatelské kooperační fórum, které se uskuteční dne 23.11.2016 na zámku Pałac Na Wodzie Emotions &

projít na článek