Oblíbená youtuberka se rozhodla, že spáchá asistovanou sebevraždu. Má poruchu identity

Slavná youtuberka trpí poruchou identity. Má v sobě přes čtyřicet různých osobností a už to přestává zvládat. Mladá tvůrkyně se soustředí převážně na sdílení zkušeností s nemocí a na cestování. Rozhodla se pro šokující krok. Vydá se do Belgie, kde spáchá asistovanou sebevraždu. Celým procesem eutanázie chce provést své fanoušky.

projít na článek

EMI Health Brand Identity

Discover how Ramotion brand designers made transformative work for EMI Health, creating a brand identity, illustrative system and icon design that simplifies communication of complex medical concepts for customers and healthcare professionals.

projít na článek

Oblíbená květina Levandule v celé domácnosti

Levandule je oblíbená květina, která má široké využití. Udělá radost jako květinová vazba, skvěle chutná v domácí limonádě a udělá radost jako tisk na látce. Přečtěte si jak jednoduše ji můžete využít v domácnosti i pro vlastní zdraví a radost. 

projít na článek

Toulky s kytarou 17.11 2023 verze duchovní

      Toulky s kytarou 17.11 2023 verze duchovní     Lidé, co čtou mé Toulky s kytarou už vědí, že se snažím brát spoustu věcí s nadsázkou a humorem, protože humor je jedna z cest, co lidi spojuje a je fakt, že zažívám spoustu komediálních, veselý

projít na článek

Snížené libido u psa

Máte doma psího krasavce, na kterého stojí v řadě zástupy fen a on nemá zájem? Příčin může být mnoho a pes by se měl důkladně vyšetřit. Pokud se ale jedná o sexuální poruchu jako takovou, není vhodné takové zvíře zařazovat do chovu za každou cenu.

projít na článek

Skupina PSA rozhodla o uzavření svých továren v Evropě

Z důvodů nárůstu počtu vážných případů nakažení nemocí COVID-19 v blízkosti některých výrobních závodů, výpadků dodávek ze strany klíčových dodavatelů

projít na článek