Objevte okouzlující region Atyrau: Kazašský poklad

Region Atyrau, který se nachází v srdci Kazachstánu, se jeví jako živá mozaika kulturního bohatství a ekonomické síly. Tento dynamický region, rozvíjející se mezinárodními partnerstvími, se stal spojnicí pro obchodní turistiku a hostí více než 1000 společností z více než 50 zemí. Ale půvab Atyrau sahá daleko za hranice obchodu. Je to tapisérie kulturních, vzdělávacích a přírodních divů. Ponořte se do hlubin historie, tradic a zvyků Atyrau. Zažijte vzrušení ze sportovní a amatérské turistiky se...

projít na článek

Rozhovor REGION OPAVSKO BU1, podnikání

Rozhovor pro REGION OPAVSKO ze dne 7.4.2020 tématem bylo mé podnikání, kandidatura na ředitele SFC Opava, můj pohled na fotbal. The post Rozhovor REGION OPAVSKO BU1, podnikání appeared first on Petr Hlaváček.

projít na článek

Rozhovor REGION OPAVSKO kandidatura na předsedu Okresního fotbalového svazu Opava

Rozhovor pro REGION OPAVSKO ze dne 5.1.2021 tématem byly nadcházející volby do OFS Opava. The post Rozhovor REGION OPAVSKO kandidatura na předsedu Okresního fotbalového svazu Opava appeared first on Petr Hlaváček.

projít na článek

Záznam pořadu “Ordinace” Českého rozhlasu Region

V roce 2008 jsem měla zajímavý rozhovor v Českém rozhlasu Region na téma "Jak stav naší duše souvisí se zdravím aneb Psychosomatika". Pořad si poslechněte na tomto odkazu: Pořad Ordinace s Šárkou Bezvodovou.

projít na článek