Objednávejte nyní i přes Zásilkovnu

Samostatnou stránku se seznamem všech aktualit zobrazíte na adrese ve tvaru www.vase-domena.cz/news. Jedná se o speciální typ kategorie Odkaz na aktuality (návod).

projít na článek

Vše pro tisk štítků pro PPL, DPD, Zásilkovnu, DHL, FedEx, TNT

Tisk expedičních štítků pro přepravce patří mezi nejčastější využití termotransferového tisku mezi mezi výrobci, spedičními společnostmi tak i mezi e-shopy. V Leonardu máme vlastní výrobu všech možných variant s možností dodávky celé automatizované techno

projít na článek

Zastupujeme Kamila Střihavku

Nově zastupujeme Kamila Střihavku & Leaders! Objednávejte vystoupení na léto a podzim 2016. Uveďte jako první písně z nového alba Kamila Střihavky, které se bude natáčet na jaře.

projít na článek

Sleva solárního panelu 12V 140W

Není to tak dávno, co takovýto panel stál přes 20.000,- Kč. Nyní máme pro Vás příjemnou zprávu. 140W solární panel za cenu pod 10tis. Kč!

projít na článek

Apple představil aktualizaci iMac 27

Apple aktualizoval svoji řadu iMac 27, která nyní obsahuje procesory Intel desáté generace, pouze SSD disky, vylepšenou grafiku a proprietární čip T2. Varianty dostupných procesorů Intel začínají na šestijádrovém i5 s taktovací frekvencí 3.1 GHz, přes

projít na článek

10. sezóna Forbes Pokerman Tour pokračuje! Ve hře přes milion korun

Opakovaně přerušená desátá sezóna Forbes Pokerman pokračuje. Po celé České republice sbírejte body do žebříčku, jehož 216 nejúspěšnějších hráčů si zahraje semifinále freerollu. Milionová garance je překonána už nyní, hrát se bude až do 30. 9.

projít na článek