O čem se mlčí Jiří Mikeš

Stanislav Novotný se ptá Jiřího Mikeše na zvýšení poplatků pro ČT, zmizelé miliardy, začerněné smlouvy, zákaz kontroly z NKÚ a vyžírkovské honoráře pro účelové propagandisty Článek O čem se mlčí Jiří Mikeš se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí – 2. narozeniny

14 000 000 zhlédnutí. 2 600 000 diváků. Článek O čem se mlčí – 2. narozeniny se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí Petra Rédová

Stanislav Novotný se ptá Petry Rédové, kdy zkolabuje náš zdravotní systém a kde lidé zjistí, na co mají nárok a jak ho získat Článek O čem se mlčí Petra Rédová se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí Jindřich Rajchl

Stanislav Novotný se ptá Jindřicha Rajchla na diskriminaci ruských sportovců a umělců, rekordní chudnutí našich občanů a sobotní protivládní demonstraci na Václavském náměstí Článek O čem se mlčí Jindřich Rajchl se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí Otto Černý

Stanislav Novotný se ptá Otty Černého, proč nás moralizují lidé bez páteře, komunističtí kariéristé a estébáčtí udavači, kteří se snaží zakrývat svoji vlastní minulost Článek O čem se mlčí Otto Černý se nejdříve objevil na AKADEMIE z.s..

projít na článek

O čem se mlčí Dušan Lukášik

Stanislav Novotný se ptá Dušana Lukášika, iniciátora petice Mor ho!, kde je hranice, kdy lid může povstat proti nezodpovědné vládě, která odstraňuje demokratický řád lidských práv a základních svobod Článek O čem se mlčí Dušan Lukášik se nejdříve objev

projít na článek