Nový rok, nové začátky?!

S novým rokem přichází nová předsevzetí. Chci být hubenější, chci mít nižší číslo na váze, chci se vejít do těch starých kalhot, chci žít zdravěji! Přidejte se k nám a my Vás nenecháme polevit. U nás ve fitness centru Studio Silueta Vám připravíme cvičení na míru podle vašich přání, které vás bude hlavně bavit! Nedělejte věci, které vás nebaví, přijměte cvičení jako svůj životní styl, nikoliv jako nutnost!

projít na článek

Nové webové stránky

S radostí vám oznamujeme, že od března jsme spustili nové webové stránky, které dostaly nový moderní design. Věříme, že se vám nový web bude líbit. Článek Nové webové stránky se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

Nový vzhled webových stránek a nové logo

Pro společnost TZB Profi s.r.o. jsme změnili vzhled jich webových stránek a vytvořili nové logo. Článek Nový vzhled webových stránek a nové logo se nejdříve objevil na Web pro Vás.

projít na článek

Jarní novinky APPLE

Nové iPhone 7 a iPhone 7 Plus v provedení RED. Nový iPad. Nové příslušnství pro Watche a aplikace Clips. Navýšení kapacity iPhone SE. Nové barvy krytů SmartCover.

projít na článek

Nový iPhone 14, nové Watch 8 a Ultra jsou zde

Nový Apple iPhone 14 v provedení 14, 14 Plus, 14 Pro a 14 Pro Max včetně Apple Watch 8 již v prodeji! Nové sluchátka AirPods Pro a Apple Watch Ultra startujeme již tento pátek...

projít na článek

Právě jsme spustili nový web

Představujeme Vám naše nové a přehlednější webové stránky. Snažili jsme se, aby nový web byl maximálně přehledný a abyste na něm lehce našli všechny potřebné informace, které potřebujete.Náš web nyní odpovídá dnešním trendům a standardům. The post Právě j

projít na článek