Nový plotr HP Design Jet Z9+

Do našeho tiskového parku nastoupila nová posila tiskový plotr HP DesighJet Z9+ pro vysoce kvalitní fotografické tisky. Devět barev + volitelný gloss enhancer. Vyznačuje se řadou nových převratných technologií jako je HP Pixel Control, HD tiskovými hlavami nebo funkcí Dual Drop. První dvě tištěné výstavy a dalších několik zakázek ukázaly, že tahle nová pracovnice nám bude dělat radost tiskne prostě skvěle!

projít na článek

Nový design webu

Spustili jsme nový design webu, který jednak odpovídá aktuálnímu korporátnímu vzhledu, ale také přináší významně modernější rozhraní. Provedli jsme aktualizaci produktů a nabízených materiálů, naleznete zde ke stažení aktuální verze dostupné technické dok

projít na článek

SvětAndroida.cz // WhatsApp představí nový design. Tady je první ukázka

V beta verzi WhatsAppu se objevilo nové uživatelské rozhraní Hlavní menu se zvětšilo a přesunulo na jiné místo Objevila se i nová, praktická funkce  WhatsApp patří k mobilním aplikacím, které se za poslední roky moc nezměnily. Aspoň tedy ne po vizuální st

projít na článek

Barber Shop OC Nový Smíchov, Praha

Návrh a dodávka osvětlení IMOONRealizace: 2017 The post Barber Shop OC Nový Smíchov, Praha appeared first on FESCHU lighting & design.

projít na článek

Nové webové stránky

S radostí vám oznamujeme, že od března jsme spustili nové webové stránky, které dostaly nový moderní design. Věříme, že se vám nový web bude líbit. Článek Nové webové stránky se nejdříve objevil na Amsoft Ostrava.

projít na článek

22. Česká námořní rallye určila mistry ČR one-design

V Chorvatsku skončilo mistrovství ČR v námořním jachtingu – one design. Na České námořní rallye se v pátek odjely dvě rozjížďky, které rozhodly o pořadí na medailových místech a samozřejmě i o mistru České republiky one-design.

projít na článek