Nový model Hyundai KONA v Jižní Koreji přichází s prostornějším, chytře řešeným interiérem

Nový model bude v závislosti na trhu a stupni výbavy k dispozici s několika variantami pohonu včetně elektrického (EV), hybridního (HEV) a spalovacího motoru (ICE), a každou z nich bude možné objednat i ve sportovní verzi N Line. Zcela nová KONA poskytuje prostornější a všestranněji využitelný interiér, nabízející cestujícím více komfortu Sportovní SUV umocňuje zákaznické zážitky vyspělými technologiemi, mezi něž patří bezdrátové aktualizace OTA (Over-the-Air), dvojitý 12“ širokoúhlý displej a řada vyspělých asistenčních systémů ADAS (Advanced Driver Assistance System)

projít na článek

Hyundai Ioniq 6 přichází na český trh s cenami od 1 159 990 Kč

Nová vlajková loď značky Hyundai, čistě elektrický sedan IONIQ 6, přichází na český trh. Zákazníci mohou vybírat ze dvou kapacit baterie a třech výbavových stupňů.

projít na článek

Další model jezdící na vodík je tady. Hyundai Nexo se chlubí dojezdem 666 km

Bezprostředně po otevření první veřejné vodíkové plnicí stanice v České republice na domácím trhu startuje prodej luxusního SUV Hyundai NEXO poháněného vodíkovým palivovým článkem. Model je k dispozici ve dvou výbavových stupních za ceny od 1 899 990 Kč.

projít na článek

Hyundai Kona Electric: Vše zůstává při starém

24. 05. 2024 Recenze & testy Jeden z průkopníků elektromobility u nás přichází v nové generaci. Je stále tak efektivní? Marek BrunnerElektromobily se na trh hrnou jeden za druhým ve všech možných karoseriích. Jak tedy správně zaujmout zákazníky, aby si vy

projít na článek

Elektrický Arteon, model ID.7, se pyšní dojezdem 700 km a displejem s uhlopříčkou 38 cm

Volkswagen ID.7 se chlubí dojezdem až 700 km na jedno nabití, prostorným interiérem, dlouhým rozvorem náprav (bez tří centimetrů tři metry) a vylepšeným interiérem, kde nechybí nové ovládání klimatizace, head-up displej s rozšířenou realitou nebo drobnost

projít na článek

Test: Hyundai Bayon 1.0 T-GDI Smart - konečně náhrada za populární ix20

Také Vám chybí model ix20? Nezoufejte, novodobým nástupcem může být Huyndai Bayon, který jsme důkladně otestovali. Bayon je větší než i20 a menší než Kona, přitom se chlubí velmi příznivou cenovkou.

projít na článek