Nový kroužek včelařské mládeže.

DOBRÁ ZPRÁVA U 3. ZŠ Rakovník vznikne včelín a nový kroužek mladých včelařů Rakovník - O nevyužívané pozemky mezi školní zahradou při 3. ZŠ Rakovník a hřištěm projevila zájem Hana Sárová ze Základní organizace Českého svazu včelařů. Ta by chtěla využít pozemky pro chov včel s tím, že by byl zřízen kroužek mladých včelařů. Hana Sárová ve své žádosti mimo jiné uvedla fakt, že včelařů ubývá nejen v rakovnickém regionu, ale i v celé naší republice. Kroužek mladých včelařů by měl postupně počet...

projít na článek

MEDOVÉ VÁNOCE 2014 - Rakovník

MEDOVÉ VÁNOCE Kroužek včelařské mládeže RAKOvčelaříci jehož zřizovatelem je VČELÍ STRÁŽ uspořádal v pátek 19. prosince 2014 celodenní propagační akci pod názvem MEDOVÉ VÁNOCE. Akce proběhne v budově Gymnázia Zikmunda Wintra MEDOVÉ VÁNOCE – PROGRAM 09:00

projít na článek

SETKÁNÍ VČELAŘSKÝCH KROUŽKŮ - ROJENÍ 2017

Ve dnech 30. červnce - 3. srpna 2017 proběhne letošní celostátní setkání kroužků včelařské mládeže ROJENÍ 2017. VČELÍ STRÁŽ ho bude organizovat v rekreačním zařízení v obci Lubenec.

projít na článek

ROJENÍ 2019 - Celostátní setkání včelařských kroužků

Ve dnech 29. května - 2. června 2019 proběhlo další celostátní setkání kroužků včelařské mládeže ROJENÍ 2019. VČELÍ STRÁŽ ho organizovala v rekreačním zařízení v obci Svratouch. FOtografie z akce ZDE.

projít na článek

Kroužky

Taneční kroužek Dance fit Kids (externí lektorka Monika Beranová) - pondělí 14,30 – 15,30 hod. – pro 1.- 5.roč. o Literárně- dramatický kroužek (PaeDr.V. Gregorová) - úterý 14,30 – 15,30 hod. – pro 2.- 5. ročník o Florbal (vedoucí J. Janáček)

projít na článek

Kroužek lego robotů

Od září probíhá, tak jako loňský rok, kroužek lego robotů.

projít na článek