Nový firmware pro čtečky Kindle

Na stránkách Amazon naleznete nejnovější update firmware pro různé modely čteček eknih Amazon Kindle. Nová verze nese označení 5.14.2. Pokud nemáte předchozí updaty budete muset postupovat postupně s instalaci předchozích verzí. Co update přináší: Vylepšení výkonu, opravy chyb a další obecná vylepšení. Hlavně předchozí update Version 5.14.1 přináší: Animace otáčení stránky: Ve většině knih nyní [] The post Nový firmware pro čtečky Kindle first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

Akce na čtečky Amazon Kindle

Kupujte čtečky Amazon Kindle (Kindle Paperwhite 5) v akci. The post Akce na čtečky Amazon Kindle first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

Nová čtečka e-knih Amazon All-new Kindle

Společnost Amazon v tichosti představila nový základní model ze své nabídky čteček e-knih a to All-new Kindle (2022). A co nového čtečka e-knih Amazon All-new Kindle přináší? Jednou z hlavních novinek je lepší E-Ink displej, původní model nabízel pouze 16

projít na článek

Uživatelský manuál a nový firmware pro SAE J2716 převodník

Vydali jsme uživatelský manuál a aktualizaci firmware pro SAE J2716 převodníky SENT-RS232 a SENT-CAN. Uživatelský manuál je ke stažení zde. Nový firmware převodníku přináší: Cyklické message buffery pro odesílání Slow MessagesOdesílání Slow zpráv

projít na článek

Kindle Scribe

Amazon představil Kindle Scribe - 10" čtečka e-knih se stylusem The post Kindle Scribe first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek

Změny ve službě Send To Kindle!

Službu Send To Kindle postihnou změny! Podpora formátu EPUB a zrušení podpory formátu MOBI. The post Změny ve službě Send To Kindle! first appeared on Svět e-knih, čteček elektronických knih a tabletů.

projít na článek