Nový e-shop PANAS

Spustili jsme pro Vás nový e-shop. Jsme rádi, že jste u toho a těšíme se na Vaše objednávky. Nový e-shop PANAS viz. Karolína Mimrová v Default.

projít na článek

PANAS EXPO 2022

V Ý S T A V A v prostorách firmy PANAS, spol. s r.o. v Praze. PANAS EXPO 2022 viz. Zuzana Pekárková v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

Premiéra nové olepovačky hran SCM STEFANI X

Nová olepovačka hran STEFANI X od společnosti SCM Group je k vidění v showroomu PANAS Praha během výstavy PANAS EXPO. Přijďte se podívat! Premiéra nové olepovačky hran SCM STEFANI X viz. Daniela Regalová v Default. Značky: nový stroj.

projít na článek

PANAS na facebooku

Navštivte také náš Facebook! Pro získávání aktuálních informací můžete využívat naše oficiální facebookové stránky. PANAS na facebooku viz. Daniela Regalová v Default. Značky: Firemní sdělení.

projít na článek

PANAS a stroje SCM na veletrhu WOODTEC 2023, 10.-13.10.2023

Po 6 letech se na brněnském výstavišti opět uskuteční nejvýznamnější tuzemská akce v oboru – výstava WOODTEC, a PANAS u toho nebude chybět. Na ploše více než 400 m2 budeme prezentovat širokou řadu strojů a technologií z výrobního portfolia SCM Group určen

projít na článek

PANAS EXPO 2024 |Doudleby nad Orlicí | 30.-31.5.2024

Připravili jsme pro Vás dosud největší expozici strojů značky SCM v ČR, a to v nově otevřené výstavní hale v Doudlebách nad Orlicí, kam Vás tímto srdečně zveme. PANAS EXPO 2024 |Doudleby nad Orlicí | 30.-31.5.2024 viz. Zuzana Pekárková v Default.

projít na článek