Nový ceník služby Domácí hlídání od 1. 9. 2021!

Milí rodiče, již 11. rokem jsme tady pro Vás s nabídkou Domácího hlídání. Od 1.9.2021 dochází ke změně provozního řádu, včetně ceníku. Další informace ke službě Domácí hlídání naleznete zde. Lenka Dvořáková, koordinátorka služby Domácí hlídání a kolektiv chův The post Nový ceník služby Domácí hlídání od 1. 9. 2021! appeared first on ZZPraha4.

projít na článek

Aktualizovaný ceník SMS Komunikátor pro rok 2023

Vážení zákazníci, na stránkách https://www.cathedral.cz/cenik-sms/ naleznete aktualizovaný ceník SMS komunikátoru platný od 1.1.2023. The post Aktualizovaný ceník SMS Komunikátor pro rok 2023 appeared first on CATHEDRAL.

projít na článek

Psí školka, hlídání psů Chvaletice

Nově služba - psí školka, hlídání psů ve Chvaleticích, Přelouči, Pardubicích a Kutné Hoře. Více info - http://www.venceni.webgarden.cz/

projít na článek

Šťastný Nový rok 2021

Letošní rok byl plný výzev. V rámci LLENTAB skupiny jsme spouštěli nový informační systém, implementovali nová technická řešení, pokračovali v zefektivnění procesů a vzhledem k aktuální situaci jsme naplno využívali online komunikační možnosti. Jsme přesv

projít na článek

Domácí péče

V pondělí 27. listopadu 2023 se naši žáci čtvrtých ročníků zúčastnili zajímavé prezentace z oblasti domácí péče. Zástupci firmy Promedicus Třebíč je seznámili s fungováním ošetřovatelské a pečovatelské služby, která je poskytována v domácím prostředí.

projít na článek